Απαράδεκτη -οι… (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

2 Ιουνίου 2021
09:28

Τετάρτη πρωί 2 Ιουνίου, οι εικόνες ομιλούν από μόνες τους.

Ένα κτήριο που εδώ και πολλά χρόνια μας προκαλεί την αγανάκτηση με την ασχήμια του αλλά παράλληλα μας δείχνει και τον ωχαδερφισμό της τοπικής κοινωνίας που συμπεριφέρεται με μεγάλη δόση κυνισμού.

Δεν μας έφθανε όμως μόνον αυτό!!! Τώρα έχουμε και τους κάδους των απορριμάτων, να είναι μπροστά από το κτήριο – ασχήμια, ανοιχτοί και τα σκουπίδια διασκορπισμένα έξω από αυτούς και όλα αυτά στο κέντρο κέντρο του χωριού.

Να μας χαιρόμαστε!!!

Αλήθεια οι “ταγοί…” οι “μουγκοί…” της εξουσίας που βρίσκονται;

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο, Ιούνιος 21

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος