«Σκουπιδότοπος» στο πλάτωμα θέασης – parking στο 4ο χλμ του δρόμου γέφυρας Ρυμνίου – διασταύρωσης Τριγωνικού

5 Ιουνίου 2021
13:31

Στο πλάτωμα-parking του δρόμου, στο 4ο χλμ γέφυρας Ρυμνίου – διασταύρωσης Τριγωνικού του κάθετου άξονα Νίκης – Κοζάνης – Λάρισας, όπου κάνουν στάση πολλοί ταξιδιώτες να απολαύσουν την πανοραμική θέα της λίμνης Πολυφύτου, διάλεξαν κάποιοι ασυνείδητοι να πετάξουν τα σκουπίδια τους και ογκώδη άχρηστα αντικείμενα και να μετατρέψουν το χώρο σε χωματερή!

“Μιλάνε” οι εικόνες (βίντεο-φωτογραφίες)…

skoupidotopos5621 1

skoupidotopos5621 2

skoupidotopos5621 3

skoupidotopos5621 4

skoupidotopos5621 5skoupidotopos5621 6

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (!!)

ΥΓ. Η τοποθεσία υπάγεται στην Τ.Κ. Ρυμνίου – Δημοτική Ενότητα Αιανής – Δήμο Κοζάνης.

mikrovalto.gr

5 σχόλια

  • Δυστυχώς είναι πολλά πολλά χρόνια αυτή η ξεφτίλα για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο Έλληνας. Πάνε χαζεύουν και κάτω τα κουτάκια τα καφέ και ότι άλλο έχει για πέταμα ο κάτοικος από τα γύρω χωριά. Τα ίδια και στην Αιανή την καισαρια στο δρόμο για μπουχάρια στο πλατανορευμα το δρόμο για Βλάστη στην μπάρα στη Σιάτιστα, παντου

    Αυτό είναι η Ελλάδα ένας πανέμορφος τόπος που ατυχώς κατοικείται από ελληνες

  • Ανοίγουμε το παράθυρο του αυτοκινήτου και πετάνε έξω το άδειο πλαστικό μπουκάλι του νερού, τόσο εύκολα, μα τόσα εύκολα…

    • Μόνο μπουκάλια δεν είδες. Εδώ έχουν πετάξει ολόκληρη οικοσκευή: στρώματα, καρέκλες τραπέζια, μπάζα, κουβάδες, κουτιά ό,τι θέλεις. Άμεσα πρέπει να αποκατασταθουν όλα.

  • Αυτός δυστυχώς είναι απολίτιστος Νεοέλληνας, κατά τα άλλα έχει άποψη για όλα, έχει δικαιώματα και ψηφίζει. Διακόσια χρόνια πίσω από τα γίδια είναι και δεν το ξέρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.