Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 το Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κοζάνης μεταστεγάζεται και θα λειτουργεί στη διεύθυνση Ευαγγέλου Γιάνναρη 1 & Κωνσταντινουπόλεως

7 Ιουνίου 2021
10:33

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 το Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κοζάνης μεταστεγάζεται και θα λειτουργεί στο οίκημα όπου στεγάζεται η Μονάδα Διανομής Κοζάνης στη διεύθυνση Ευαγγέλου Γιάνναρη 1 & Κωνσταντινουπόλεως.

  Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

9 σχόλια

  • πολυ μεγαλη αλλαγη και πολυ μεγαλη ταλαιπωρια του κοσμου προβλεπεται απο το απαραδεκτο νεο σημειο…

    • Γιατί δεν λες ότι δεν βολεύει εσένα επειδή μένεις στο κέντρο?
      Πλάκα κάνεις? μας βγαίνει η γλώσσα να παρκάρουμε τόσα χρόνια…
      Και πολύ καλά έκαναν και το πήγαν εκεί

  • Το σκεφτήκατε πολύ αυτό ?? Φεύγει από το κέντρο που εξυπηρετεί μια ζωή όλη την Πόλη και ειδικότερα τους ηλικιωμένους και πάει στη Γιάνναρη ?? Πώς θα πάει και που θα παρκάρει εκεί αυτός που κατεβαίνει από νοσοκομείο σκρκα ηπειρωτικά ??? Τι συμφωνίες και συμφέροντα παίζονται ?? Να μας εξηγήσει ο κύριος Παπαδημητρίου το σκεπτικό της απόφασης όχι μόνο μια ανακοίνωση και τέλος

    • Έχει δύο μεγάλα άνετα πάρκινγκ δυό βήματα απο εκεί και βρίσκεις πάντα θέση δωρεάν. Στο παλιό δεν υπήρχε καν.

    • Η απόφαση πάρθηκε στα πλαίσια της γενικότερης αναδιάρθωσης των ΕΛΤΑ για περιορισμό των εξόδων. Γι’αυτό και το ταχυδρομικό κατάστημα μεταφέρεται στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του κέντρου διανομής.

  • Μια καληνύχτα για τα ΕΛΤΑ. Μια-μια οι δημόσιες υπηρεσίες που ανέστησαν την Ελλάδα μεταπολεμικά παραδίνονται στους ιδιώτες.

  • ΣΗΜΕΡΑ 11/06, Δε θα έβλαπτε κανεναν να ανακοινώσει δημόσια ότι θα κλείσουν στις 12.30, εκτός αν έπρεπε να μυριστουμε αυτή την απόφαση και χαριστικα σήμερα να μην εμφανιστούμε στο ταχυδρομείο.

    Κατά τα άλλα περιττή ταλαιπωρία, περιττά έξοδα… Συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.