kozan.gr: Καισαρειά Κοζάνης: Πήραν τη βάρκα ψαρά, διαπληκτίστηκαν μαζί του και τον χτύπησαν – Τι λέει για το περιστατικό ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου Ν. Κουρτίδης (Hχητικό)

2 Ιουλίου 2021
00:02
Κανένα σχόλιο

 

Ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ψαράδων της Λίμνης Πολυφύτου Ν. Κουρτίδης περιγράφει στο kozan.gr ένα περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/7, με τρία άτομα τα οποία πήραν τη βάρκα ενός ψαρά, από την περιοχή της Καισαρειάς Κοζάνης και μαζί με άλλα δύο κορίτσια έκαναν “βαρκάδα” στη λίμνη Πολυφύτου. Όπως λέει ο πρόεδρος, ο ιδιοκτήτης της βάρκας διαπληκτίστηκε μαζί τους κι ένας εξ αυτών φέρεται να τον χτύπησε ενώ τα δύο κορίτσια που παρέμειναν στη βάρκα παρασύρθηκαν στα ανοιχτά της λίμνης και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλου ψαρά για να τις επαναφέρει, μαζί με τη βάρκα, στη στεριά. Ο ιδιοκτήτης της βάρκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Ακούστε τι λέει στο kozan.gr για το περιστατικό ο Πρόεδρος:

 

kozan.gr: Καισαιρειά Κοζάνης: Ο ιδιοκτήτης της βάρκας, που την πήρε μια παρέα νεαρών για να κάνει βαρκάδα, μιλά στο kozan.gr για το χθεσινό συμβάν – Υπέβαλε μήνυση κατά 5 ατόμων που ενεπλάκησαν στο συμβάν – Μήνυση σε βάρος του υπέβαλε κι ένας εξ των νεαρών ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας τους εξύβρισε κι ότι εκείνος του επιτέθηκε (Hχητικό)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.