kozan.gr: Καισαιρειά Κοζάνης: Ο ιδιοκτήτης της βάρκας, που την πήρε μια παρέα νεαρών για να κάνει βαρκάδα, μιλά στο kozan.gr για το χθεσινό συμβάν – Υπέβαλε μήνυση κατά 5 ατόμων που ενεπλάκησαν στο συμβάν – Μήνυση σε βάρος του υπέβαλε κι ένας εξ των νεαρών ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας τους εξύβρισε κι ότι εκείνος του επιτέθηκε (Hχητικό)

2 Ιουλίου 2021
09:48

 

Ο ιδιοκτήτης της βάρκας, που χθες στην περιοχή Καισαρειά Κοζάνης, την πήρε μια παρέα νεαρών για να κάνει βαρκάδα (διαβάστε εδώ), μιλά στο Kozan.gr για το συμβάν.  Υπέβαλε μήνυση κατά 5 ατόμων, που ενεπλάκησαν στο συμβάν. Μήνυση σε βάρος του υπέβαλε κι ένας εξ των νεαρών ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της βάρκας τους εξύβρισε κι ότι εκείνος του επιτέθηκε.

 

14 σχόλια

      • Το αυτοκινητο καιει βενζινη και εχει και αντιστοιχη φθορα αναλογως πως το οδηγας (λαστιχα, σασμαν, κ.α.). Τα παιδια πηραν απλα τη βαρκα που ηταν ηδη στη λιμνη και καναν μια βολτα, 0 εξοδα, 0 ζημια. Δεν ειναι το ιδιο.

        Γερασατε και ζοριζεστε με τα παντα μου φαινεται

        • ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΤΟΥΤΟΣ ΡΕ!!!ΣΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΟΡΑ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ, ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΤΙ ΦΥΣΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΑ!!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!

          • ελα να στο δωσω το ποδηλατο μου να πας βολτα, δεν ειμαι μιζερος.

            Αρκει να μην του κανεις καμια ζημια. Λογικα αν “φορτωσεις” δυο ενηλικες πανω θα εχει φθορα. Λογικο;

            Η ουσια ειναι οτι ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Και εφοσον και η βαρκα δεν εχει καμια ζημια προφανως, ξαναλεω οτι πιστευω οτι δε χρειαζοταν η μηνυση σε ολους.

            Σε αυτον που τον χτυπησε ναι.

            Και οχι, δε ντρεπομαι καθολου. Μην αφριζετε με τις “περιουσιες” σας.

        • Καλά μιλάμε το έχεις τερματίσει αδερφέ … Τώρα η ζέστη φταίει , η κλεισούρα , λίγο η κατάσταση με τον covid-19 δε ξέρω ειλικρινά … Εκτός να είσαι της ρητορικής το δικό σου δικού κτλ … Αλλά να σου πω ένα μυστικό ΔΕΝ ισχύει …

        • Ευτυχώς δεν έπαθε κάποιο από τα παιδιά τίποτα. Θα ζητούσαν ευθύνες από τον ιδιοκτήτη της βάρκας οι δικοί τους. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ επικίνδυνο τι είναι η βάρκα, πατίνι; Ακόμη και αυτό είναι επικίνδυνο

  • Ο ψαράς ναι έχει δίκιο αλλά οκ μην το τραβάς τόσο να μας πείτε εσείς στην Ηλίκια τους τι κάνετε μήπως χειρότερα πράγματα εμείς την δεκαετία τού 70 καταστρέφαμε τα πάντα..και κανείς δεν μιλούσε αλλά τώρα… Μάθετε να δίνετε δεύτερες έυκερια στους νέους

  • Σωστός. Αφήστε τα παιδιά να ξαναπάρουν την βάρκα. Δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία. Αφού δεν της προκάλεσαν ζημιές.
    Το έχουμε χάσει εντελώς μου φαίνεται.

  • Πάμε παρέα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα! Μπράβο στα παιδιά! Έτσι θέλω.. τη νεολαία σε νέες περιπέτειες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.