kozan.gr: Παρασκευή 9 Ιουλίου: 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 2 στην Π.Ε. Φλώρινας, 13 στην Π.Ε. Γρεβενών, 2 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1997 συνολικά στην χώρα

9 Ιουλίου 2021
17:34

 

Παρασκευή 9 Ιουλίου: 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 2 στην Π.Ε. Φλώρινας, 13 στην Π.Ε. Γρεβενών, 2 στην Π.Ε. Καστοριάς – 1997 συνολικά στην χώρα.

 

6 σχόλια

  • Έχετε στοιχεία για την Αιανη;;; Ακούγονται πολλά και νομίζω κάποιος πρέπει να ενημερώσει υπεύθυνα

  • Μετά κλαίγονται bar και καφέ

    Στις ταβέρνες επικρατεί μια στοιχειώδης τάξη

    Στα καφέ ,bar, ένας χαμός , ανύπαρκτα μέτρα μόνο στα λόγια

    • Άμα πηγαίνεις σουρδακι στους γάμους χωρίς αποστάσεις και μάσκες και την πληρώνει μετά κοροιδιστικα όλος ο υπόλοιπος Νομός που τηρεί τα μέτρα δεν σου φταίει η εστίαση φουκαρα , βρες άλλο μότο να αναπαράγεις αρκετή στοχοποίηση έφαγε η εστίαση από την κυβέρνηση τσίρκο του μπαταχτση της Πάρνηθας δεν θα λέμε συνέχεια τα ίδια.

  • πηραν την ανιουσα τα νεα κρουσματα παλι. Και οι αλλοι κανονιζουν στην πλατεια συνθηκες γηπεδου για τελικο EURO!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.