Eπέμβαση της Π.Ε. Γρεβενών για τη βελτίωση του οδικού τμήματος της οδού Περιβόλι-Αβδέλλα, του περιφερειακού δρόμου Αβδέλλας και του αγροτικού δρόμου προς τη Μονή Αγίας Τριάδας

14 Ιουλίου 2021
13:25

 

Σε Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις 20 Απριλίου 2021 εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Γρεβενών με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση οδού Περιβόλι Αβδέλλα» συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 Ευρώ, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2021.

Σήμερα, 14 Ιουλίου υπογράφηκε η εν λόγω Προγραμματική Σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιο Κασαπίδη και τον Δήμαρχο Γρεβενών, Γεώργιο Δασταμάνη, με σκοπό την ταχύτατη περαίωση του έργου, καθώς αυτό αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων, μόνιμων και παραθεριστών, των κτηνοτρόφων και των επαγγελματιών τουρισμού της περιοχής.

Η επέμβαση της Π.Ε. Γρεβενών για τη βελτίωση του οδικού τμήματος της οδού Περιβόλι-Αβδέλλα, του περιφερειακού δρόμου Αβδέλλας και του αγροτικού δρόμου προς τη Μονή Αγίας Τριάδας αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της τουριστικής αξιοποίησης της περιοχής.

Αποδεικνύεται καθημερινά πως οι δρόμοι αποτελούν δείγμα ανάπτυξης και τελικά δείγμα πολιτισμού, η συνεργασία δε, με κάθε αρμόδιο φορέα είναι πάντοτε απαραίτητη για κάθε θετικό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών.

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να εξαντληθεί κάθε προοπτική δράσης στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, ο οποίος αποτελεί κύρια πηγή εισοδήματος πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Γρεβενών.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

2 σχόλια

  • Ο προηγούμενος έκανε δρόμο στο Μικρολίβαδο που ήταν το χωριό του, ο τωρινός στην Αβδέλλα. Δρόμοι που δεν θα περάσουν ούτε 100 αμάξια τον χρόνο.

    • πρεπει και να το ανακοινωσει!!!
      τι αλλο θα δουμε
      ετσι αντιμετοπιζει τη βιαιη απολιγνιτοποίηση
      κασαπίδης 60 %
      συνεχιστε το εργοσας
      σας απολαμβανουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.