kozan.gr: Πόσοι έχουν εμβολιαστεί, για COVID19, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης με τουλάχιστον 1 δόση και πόσοι έχουν εμβολιαστεί ολοκληρωμένα με 2 δόσεις, μέχρι και 16/7

17 Ιουλίου 2021
08:11

Πόσοι έχουν εμβολιαστεί, για COVID19, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης με τουλάχιστον 1 δόση και πόσοι έχουν εμβολιαστεί ολοκληρωμένα με 2 δόσεις, μέχρι και 16/7 . Τα στοιχεία, του παρακάτω πίνακα, από το emvolio.gov.gr

69 σχόλια

  • Το ψευτοδίλημμα των λίγων ψεκασμένων αρνητών κατέρρευσε! 115.000 εμβολιασμοι, μηδενικά κρούσματα και θύματα! Σιγά σιγά ξεμπερδεύουμε με τον κορωνοϊό και τους συνομωσιολόγους του φατσοβιβλίου!

    • 41,8 εμβολιασμενοι -58,2 ανεμβολιαστοι στην ελλάδα,γι αυτό κι έχουν σκυλιάσει τα σκύβαλα του συστήματος και τις παπαριές σου αλλού πρόθυμο γατάκι!!!

        • 49,8 μια δοση ,41,8 δυο δοσεις μεχρι χθες βραδυ,αυτα που λεει η κυβερνηση και εσυ (το παπαγαλακι της) ειναι μονο επταψηφια νουμερα εντυπωσιασμου! το 70-80% ονειρο θερινης νυκτος με τα μυαλα που κουβαλατε!!!

          • ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ‘Η Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ!

            9.637.701
            εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί
            την 16/07/2021

            ΞΥΠΝΑΑΑ ΚΑ(Η)ΜΕΕΝΕΕΕΕΕ!!!!

          • Λαλάκα στο σύνολο του γενικού πληθυσμού είναι αυτά τα νούμερα . Η πλειοψηφία των ενηλίκων ψέκα εμβολιάστηκε μέχρι στιγμής μέ ένα πόστο της τάξης του 61% με την πρώτη δόση .Ο κόσμος εμβολιάζετε φιλαράκι .

      • Αυτό το 58,2 το βρήκες από το facebook της κυρα Νίτσας ετών 58,2 που της έκανε προφίλ ο ανηψιός της γιατί δεν ήξερε και έχει φώτο προφιλ την γαμήλια κορνίζα πριν 30 χρόνια;

      • Εγώ και 9 εκατομμύρια εμβολιασμένοι στην Ελλ@δα ξυπνήσαμε, οι ψεκασμένοι να δούμε πότε θα ξυπνήσετε..

          • ο τύπος είναι εντελώς οφσάιντ,προσθέτει την πρώτη και τη δεύτερη δόση μαζί και λέει ότι την έκαναν δύο άτομα,έχει πιάσει την ανοσία στο δικό του μυαλό,ενώ η κυβέρνηση ακόμα συνεχίζει την προπαγάνδα…

    • 6.000.000 ελληνες και 2.500.000 μεταναστες ανεμβολιαστοι (λιγοι ψεκασμενοι και καλα Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ) ,καλα ξεμπερδεματα!!!

          • ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ 9.600.000 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕ 90% ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ 10.900.000! ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕ ΕΜΒΟΛΙΟΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ!!!

          • Βρε ψεκασμένο καρναβάλι, για να πετύχουμε ανοσία του πληθυσμού απαιτείται να κάνουν και οι άλλοι μισοί τη δεύτερη δόση και να περάσουν δύο εβδομάδες!

    • ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ! 155.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ! ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 56.000 ! ΜΙΣΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 63.000 ! ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΤΩ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30%! ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

      • ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ; ‘Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΣΗ; ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10;

        • 56.000 εμβολιασμενοι και 7.000 μονο την πρωτη δοση ρε επιστημονα!τι εχει μεσα ρε αυτο το πραγμα και σας αποχαυνωνει;

        • ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ;ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ! ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

    • Σε ένα χρόνο; Προχθές λέγατε σε δέκα χρόνια και χθες σε πέντε! Συνεννοηθείτε οι ψεκασμένοι τι θα λέτε γιατί μας έχετε μπερδέψει. Πέρυσι λέγατε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊος και ότι οι μάσκες έχουν τσιπάκι. Φέτος λέτε ότι υπάρχει κορωνοϊός αλλά το “μπόλι” φτιάχτηκε για τη μείωση του πληθυσμού. Μα γιατί να φτιάξουν εμβόλιο και να μην αφήνουν τον ιό να “καθαρίσει”; Άπιστε Θωμά συντονιστείτε επιτέλους για να λέτε οι λιγοστοί γραφικοί συνομωσιολόγοι το ίδιο παραμυθάκι μπας και πείσετε να σας κάνει like καμία αγράμματη κυρά Μαγδάλω στο φατσοβιβλίο!

      • Οι επιστήμονες τα πειράματα που κάνουν για καινούργια φάρμακα στα πειραματόζωα, βγάζουν τις παρενέργειες των φαρμακων μετά από μήνες η από χρόνια.

        • Έχεις μείνει χρόνια πίσω. Είμαστε στο 2021 και τα κορυφαία εργαστήρια του πλανήτη συνεργάστηκαν και κατάφεραν να νικήσουν τον κορωνοϊό με ελάχιστες παρενέργειες, πυρετό και κόπωση! Όσο για τις θρομβώσεις, είναι μια περίπτωση στο εκατομμύριο και θα εμφανίζονταν ακόμα και χωρίς εμβολιασμό.

          • Μυκονος με 82%εμβολιασμενοι είναι σε εγκλεισμο από σήμερα και απαγόρευση κυκλοφορίας. Ευτυχώς κέρδισαν τον κοροναιο τα εμβόλια.

          • Πόσο άσχετος, δεν έχεις καν ιδέα πόσες χιλιάδες τουρίστες υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Μύκονο που έφτασαν με γιώτ και κρουαζιερόπλοια χωρίς κανέναν έλεγχο!!!!!

    • Όπως είπε και ο μητροπολίτης Καλαμαριάς και Κρηνης..δεν πειράζει…τα 2 εκ θα κηδεψουν εμάς τα 8-9 εκ, κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό

  • Όλοι εσείς οι ψεκασμένοι αντί εμβολιαστείς επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι η βλακεία είναι ανίκητη .

    • Δεν είμαστε αντιεμβολιαστες ολα τα εμβόλια τα κάναμε!το συγκεκριμένο εμβόλιο το φοβομαστε δεν το εμπιστευόμαστε κ δεν θέλουμε ρε φίλε με τη βιααααααα να το κάνουμε!Ελευθερία έχουμε.

  • Υπερ εμβολιων εδω! Αλλα για προσεξε λιγακι για να τα λεμε και σωστα… οι 63.000 λεει τουλαχιστον 1 δοση! Αρα συμπεριλαμβανει και αυτους με τις 2 δοσεις.

  • 63 χιλιάδες με με 1η δόση και 56 χιλιάδες με ολοκληρωμένο εμβολιασμό, τι δεν καταλαβαίνει ακριβώς το ψεκασμένο μυαλό σου σε σύνολο 9 εκατομμυρίων μοναδικων αριθμών ΑΜΚΑ που έχουν εμβολιαστεί; Σας πήραμε σβάρνα τρόλια του ψεκασμένου φατσοβιβλίου!
    https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker

      • Στο πράσινο κουτάκι. Οι μισοί από αυτούς έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και οι άλλοι μισοί την 1η και αναμένουν τη δεύτερη. Ακόμα δεν έφυγες για Σπιναλόγκα;

        • ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ 9.600.000 ΑΜΚΑ (ΑΡΑ ΑΤΟΜΑ)ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ! ΑΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1.500.000 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

          • Η ανοσία απαιτεί να έχουν κάνει και οι άλλοι μισοί τη δεύτερη δόση και να περάσουν δύο εβδομάδες!

          • Ψεκασμένοι συνομωσιολόγοι αποτύχατε παταγωδώς! 9 εκατομμύρια εμβολιασμοί και συνεχίζουμε! Οι σριθμοί σας διαψεύδουν καθημερινά! Τέρμα οι αναστολές και οι διακοπές για τους ψεκασμένους! Το κεφάλι μέσα και δουλειά!

        • στο πρασινο κουτακιον γινεται προσθεση των αλλων δυο κουτακίων γαλαζιου και μπλε τα ατομα που εκαναν το εμβολιο εικονιζονται στο μπλε,αν αφαιρεσεις απο το γαλαζιο το μπλε βρισκεις αυτους που εκαναν μονο μια δοση ,τι αμκα και μπαρμπουτσαλα ξεφωνιζεις ρε βλαχο;

  • ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

    • νεοτερη ενημερωση μονο για σενα!42,3 % οι πληρως εμβολιασμενοι ,οι ψεκασμενοι κατα τον ανικανο εντελως μητσοτακη σημερα ειναι πανω απο 6.000.000 ,καληνυχτα γαλαζογίδι…

  • Το εμβόλιο γίνεται καθαρά για την περίπτωση που νοσήσεις να το περάσεις στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία, τώρα οποίος θέλει να πάει νοσοκομείο και ειδικά στο δικό μας τότε τι να πω. Μήν ακούτε τι λέει η κάθε κυβέρνηση και πως το περνάει, λάθος επικοινωνία λέγεται και το κάνουν και αυτοί και οι προηγούμενοι και θα το κάνουν και αυτοί που θα έρθουν. Πάρτε απόφαση μόνο για την πάρτη σας. Εγώ το έκανα και αυτή είναι η απόφαση μου και θα σεβαστώ και τον διπλανό μου δεν θέλει.

    • Εσύ καλά έκανες κ έκανες αυτό που πιστεύεις κ αυτό που θέλεις!ο κουλης γιατί δε σέβεται αυτούς που δεν επιθυμούν να το κάνουν για πολλούς και διάφορους λόγους?

      • Επειδή αυτοί που δεν το κάνουν, εν γνώσει τους θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και τους γύρω τους, επιβαρύνοντας το ήδη βεβαρυμένο σύστημα υγείας.

        • Δεν μπορείς να ξέρεις τι θεματα κ αλλεργίες εχει ο καθένας κ δεν θέλει.εχουμε κ ζωντανό παράδειγμα το Ισραήλ. Οι τσιγγάνοι οι ιαχωβαδες τα λαθρεα ολα που τα κουβαλισαν εδω οταν εμεις ειμασταν κλειδωμενοι απτις 6 ταπογευμα κ αυτοι τριγυρνουσαν σε ολη τη χωρα δεν θετουν σε κίνδυνο τη Δ.υγεια;;;ελα σε παρακαλω

  • Κάποιοι άνθρωποι βάζουν το συμφέρον του είδους μας πάνω από φόβους και εγωισμούς και ακολουθούν την επιστήμη … κάποιοι βάζουν πάνω απ όλα το Εγω τους και υπονομεύουν όλη την προσπάθεια της επιστήμης και των πρωτοπόρων συνανθρώπων τους ! Αντιεμβολιαστες και ανθρώπους κατά της μάσκας και συνομοσιολογους είχε και στην Ισπανική γρίπη …. Το ποιοι δικαιώθηκαν το έδειξε η ιστορία όπως μερικά χρόνια από τώρα θα γράψει γι αυτούς που έκαναν οικειοθελώς ακόμα και οειραματικα εμβόλια για να σώσουν όχι τον εαυτό τους αλλά το είδος μας !!! Αν η επιστήμη όλα αυτά τα χρόνια δεν κέρδιζε το σκοτάδι τώρα δεν θα υπήρχαμε σαν είδος … κοιτάμε μπροστά όχι πισω !!!

  • Ανάρτηση του Γιατρού Γιώργου Σακελλίωνα που εργάζεται στο εργάζεται στο νοσοκομείο του Κόλτσεστερ στην Αγγλία.

    «Επειδή νομίζω ότι έχουμε χάσει λίγο το νόημα των πραγμάτων επαναλαμβάνουμε μερικά απλά και στοιχειώδη:

    1. Όταν εμφανίζεται μια μετάλλαξη που πολλαπλασιάζεται με διπλάσια ταχύτητα από το προηγούμενο στέλεχος του ιού, το γεγονός ότι θα κυριαρχήσει είναι δεδομένο και απλά είναι θέμα χρόνου.
    2. Μια ταχύτερα και ευκολότερα μεταδιδόμενη μετάλλαξη, απαιτεί υψηλότερο τείχος ανόσιας αγέλης για να αναχαιτιστεί.
    3. Μια τέτοια μετάλλαξη θα σταματήσει όταν δεν θα μπορεί πλέον να μεταδοθεί περεταίρω λόγω ανόσιας του πληθυσμού. Θα σταματήσει όταν είτε όλοι έχουν εμβολιαστεί είτε αν έχουν όλοι αρρωστήσει ή σε ένα συνδυασμό εμβολίου-φυσικής νοσησης.
    4. Με δεδομένη την ταση «κορεσμού» στην πορεία του εμβολιασμού, φαίνεται πως στο παραπάνω μείγμα θα είναι τελικώς μεγάλος ο αριθμός αυτών που θα νοσήσουν φυσικά.
    5. Όταν σε χώρες με συνολική ανοσία που φτάνει στα 70-80% (ΗΒ, Ισραήλ) εμφανίζονται δεκάδες χιλιάδες κρούσματα την ημέρα, είναι λογικό στις χώρες με μικρότερο ποσοστό εμβολιασμού, τα κρούσματα να είναι ακόμα περισσότερα σε αναλογία με τον πληθυσμό.
    6. Η μετάλλαξη αυτή τη στιγμή δεν έχει επιφέρει ακόμα πίεση στο σύστημα υγείας στην Ελλάδα καθόσον η μεγάλη πλειοψηφία των κρουσμάτων αποτελείται από νεαρά άτομα, κατά κανόνα υγιή, που μολύνονται ασυμπτωματικα ή με ήπια συμπτώματα.
    7. Η πίεση στο σύστημα υγείας θα επέλθει αναπόφευκτα γιατί θα αρρωστήσει ένα τεράστιο ποσοστό από τους ανεμβολιαστους, δηλαδή θα αρρωστήσουν και οι χιλιάδες ανεμβολιαστοι που ανήκουν σε μεγαλύτερες ηλικιακά και ευάλωτες ομάδες. Προφανώς αρκετοί από αυτούς θα πεθάνουν.
    8. Ακόμα και αν αποφάσιζε να εμβολιαστεί αύριο το σύνολο του ανεμβολιαστου πληθυσμού, πάλι θα είχαμε σημαντικό αριθμό βαρέως πασχόντων και θανάτους γιατί η διασπορά ειναι ταχύτερη από το χρόνο που απαιτεί το εμβόλιο να αναπτύξει πλήρη ανοσία μετά και από τη δεύτερη δόση. Βέβαια τα νούμερα θα ήταν πολύ μικρότερα από αυτά που θα έχουμε αν δεν εμβολιαστούν.
    9. Πολλοί επιστήμονες αναφέρουν πως αν ο ιός είχε αρχικά τη μεταδοτικότητα που έχει η μετάλλαξη Δ, ο συνολικός αριθμός των θανάτων μέχρι σήμερα μπορεί και να ήταν δεκαπλάσιος.
    10. Και σημαντικότερο: μεταλλάξεις συμβαίνουν όταν ένας ιός πολλαπλασιάζεται με ταχύτητα. Ο μεγαλύτερος φόβος ειναι πως μεσα από το συνεχή πολλαπλασιασμό στον ανεμβολιαστο πληθυσμό μπορεί να δημιουργηθεί κάποια μετάλλαξη που να εμφανίσει διεισδυτικότητα και στον εμβολιασμένο πληθυσμό.
    Δηλαδή : όταν δεν εμβολιαζεται κάποιος, δεν θέτει σε κίνδυνο μόνο τη δίκη του ζωή (που στο τέλος τέλος επιλογή του ειναι αν θέλει να πεθάνει), αλλά θέτει σε κίνδυνο και τη δική μας, που έχουμε εμβολιαστεί».

    Ο Γιατρός Γιώργος Σακελλίων είναι ένας από τους χιλιάδες καταρτισμένους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εμβολιάστηκε από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου διαμένει καθώς εργάζεται στο νοσοκομείο του Κόλτσεστερ.

    • Όχι ρε εσύ τώρα, θα κάτσουμε να ακούσουμε τον κάθε γιατρό; Όταν έχουμε την Μαρίκα που έχει έναν ξάδερφο στην Αμερική που την είπε να μην το κάνει. Εγώ πάντως δεν το κάνω γιατι μου το είπε ο φίλος μου που έχει την καντίνα κοντά στο Παπανικολάου και ξέρει από αυτά.

  • Εκτός τους ψεκασμένους, φέτος έχουμε μία καινούργια κατηγορία ανθρώπων τους “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ”

    • Οι Εμβολιασμένοι υπάρχουν εδώ και έναν αιώνα, οι ψεκασμένοι όμως προέρχονται από το μεσαίωνα που καίγανε τους επιστήμονες νομίζοντας πως είναι μάγοι!

    • Δεν υπάρχουν ομοιογενείς ομάδες εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ούτε σκέφτονται ούτε συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, επειδή έκαναν ή όχι το εμβόλιο. Εδώ παραπάνω ο άλλος γράφει για Σπιναλόγκες, δηλαδή γράφει πράγματα απαράδεκτα, ανατριχιαστικά και επικίνδυνα. Και τα γράφει και με κεφαλαία, μήπως δεν τα προσέξουμε. Εγώ, που εμβολιάστηκα, δεν έχω καμία σχέση με τέτοιες τραγικές απόψεις ούτε ανήκω στην ίδια ομάδα μ’ αυτόν.

  • Μαζευτείτε λίγο όλοι οι πονοψυχοι τύποις με την δημόσια υγεία που δήθεν κοπτεστε…και έχετε και θράσος να αποκαλείτε αυτούς που φοβούνται και ψεκασμενους. Εσείς είστε οι πραγματικοί ψεκασμενοι και η συμμορία η μπλε που ψηφίσατε.
    Δεν είμαστε κατά των εμβολίων γενικότερα ρε ντουγανια…
    είμαστε κατά του διχασμού που επιβάλει η τσιρκοκυβερνηση και για το συγκεκριμένο σκεύασμα που ένας σωστός γιατρός ακόμα δεν έχει βγει να μας μιλήσει με επειχηρηματα για να μας πείσει να το κάνουμε. Με προπαγάνδα επιβολες τρομοκρατία και διαχωρισμούς οι αρνητές αυξάνονται όπως αποδείχθηκε κι από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα κάνουν κι άλλες σε λίγες μέρες.

    • Άντε αγόρι μου άκου τον Πολάκη εσυ και κάνε όνειρα για την πτώση του Κούλη , μέχρι τότε βέβαια να είσαι σίγουρος ότι αν δεν εμβολιαστείς θα κολλήσεις COVID και επειδή σε κόβω και για μεσήλικα κινδυνεύεις να νοσηλευτείς.Εκτός βέβαια αν μείνεις κρυμμένος στην σπηλιά σου.

      • Απαγορεύεται η αφισοκόλληση εδώ και κάποια χρόνια. Μια φιλική συμβουλή αντί να βρίζεις διάβασε το άρθρο της συντρόφισσας Ελένας Ακρίτας στο news24/7 για τους εμβολιασμούς μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις φοβίες σου και παρεις πίσω την χαμένη σου ελευθερία .

    • Άντε ρε παλίκαρε οργάνωσε και εσυ μια συγκέντρωση στην Κοζάνη ,θα γίνει χαμός. Σε φαντάζομαι πάνω στην εξέδρα με τον πύρινο σου λόγο να κατακεραυνώνεις τον Κούλη και τσουτσουριαζω .

  • Ούτε στοίχημα να είχατε βάλει, αφού κατορθώσατε να διχαστείτε!
    Μια ζωή συγκρούονται οι …ακραίες & αντίθετες μεταξύ τους απόψεις, στην Ελλάδα, δυστυχώς η αριστοτελική μεσότητα, το μέτρο …πήγε περίπατο!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.