kozan.gr: Άμεση απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου μετά την αντιπαράθεση με τον πρώην ταμία της ΕΠΣ Γ. Τζουμερκιώτη που έκανε λόγο περί bullying εις βάρος του κι ότι ο νέος Πρόεδρος συνεχίζει το βιολί του: “Δυστυχώς για μένα δεν έχω μάθει να παίζω κανένα μουσικό όργανο”

17 Ιουλίου 2021
10:10

Άμεση απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου μετά την αντιπαράθεση με τον πρώην ταμία της ΕΠΣ Γ. Τζουμερκιώτη που έκανε λόγο περί bullying εις βάρος του κι ότι ο νέος Πρόεδρος συνεχίζει το βιολί του (δείτε εδώ την προηγούμενη ανάρτηση του kozan.gr). Όπως γράφει ο κ. Αποστόλου: “Θα ήθελα να τονίσω κάτι σε όλες τις κατευθύνσεις ότι στην ζωή μου έχω μάθει να στηρίζομαι στην διαφάνεια και στην αλήθεια κάτι που με χαρακτηρίζει και στην επαγγελματική μου πορεία από θέσεις ευθύνης που η εταιρία μου έχει εμπιστευτεί εδώ και 25 χρόνια αλλά και όσοι με ξέρουν και έχω συνεργαστεί στην περιοχή της Κοζάνης τα τελευταία χρόνια το γνωρίζουν καλά. Το ίδιο λοιπόν έκανα και στην ΕΠΣ Κοζάνης στην προηγούμενη θητεία μου όπου και διαχώρισα την θέση μου από αυτά που γινόταν το ίδιο θα κάνω και τώρα από την σημαντική θέση που μου εμπιστεύτηκαν στις τελευταίες εκλογές η πλειοψηφία των σωματείων του νόμου Κοζάνης.

Δεν έχω σκοπό λοιπόν να κατηγορήσω κανέναν που κάνει σωστά και νόμιμα την δουλειά του αντίθετα θα είμαι απέναντι σε οποίους προσπαθούν με ψέματα και παράνομες ενέργειες να κάνουν το μαύρο άσπρο, η φιλοσοφία της νέας διοίκησης που είμαι πρόεδρος είναι μια διαφάνεια σε όλα σε αυτά που έχουν γίνει αλλά περισσότερο σε αυτά που θα γίνουν σε όφελος των σωματείων πάντα.
ΥΓ Δυστυχώς για μένα δεν έχω μάθει να παίζω κανένα μουσικό όργανο”.

13 σχόλια

  • τότε διαχώρισε την θέση του,τώρα απο ποιον η από ποιους θα διαχωρησει την θέση του
    Πολλά λόγια ομως λίγη ουσία
    Διαφάνεια σημαίνει όλα στο φως με στοιχεία και εγγραφα
    Δώστε τα στη δημοσιοτητα για να αποδειχθούν τα όσα λετε ,τα υπόλοιπα είναι για να δημιουργούνται εντυπωσεις

  • Κομανετσι πανε να σε κερασει καμια ρετσινα ο Γρηγορης και ετα κανε σχολιο η να μας λες ποε το κανεις πριν η μετα την ρετσινα την κερασμενη…

  • Προεδρε ασε να λενε για αν δειχνουν οτι υπαρχουν κιολας οσες σοδες και να ποιουν δεν θα χωνεψουν ποτε την ηττα τους!!!

  • Γιάννη θεωρώ ότι πολύ ασχολήθηκες, δηλαδή από την Τρίτη που ανέβηκε το δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, θυμήθηκε κάποιος να κάνει σχόλιο στο Facebook τέσσερις μέρες μετά δείχνει ότι προφανώς δεν τους άρεσε αυτή η απόφαση γιατί φαίνεται ότι έλεγες προεκλογικά γινεται πράξη…. ας το χωνέψουν επιτέλους ότι πέρασε σε άλλα χέρια η οικογενειοκρατουμενη ΕΠΣ…… ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΑΠΛΆ

  • Προεδρε συνέχισε, τους πειράζει η δημοκρατία . Αλλαγές παντού έτσι πρέπει και όσο αναφορά για τον λουζερ …υπάρχει χώρος ακόμα στο Μαλουτα!!

  • Εγώ βλέπω πολλά φάουλ πάντως στις αποφάσεις του νέου ΔΣ και θυμηθείτε αυτά που γράφω ..Δεν θα αργήσει η έκρηξη

  • Ερώτηση απλή, αφού γινόταν όλα αυτά που γράφει κ αναφέρει ο κ Αποστόλου γιατί θυμήθηκε να φύγει μετααοο τρία χρόνια ; Τι έγινε ;

  • εάν θεωρείς φάουλ που πέρασε η πρόταση του να μην πληρώσουν συμμετοχές τα σωματεία έχεις άδικο, εάν θεωρείς φάουλ που δεν μιλάει με χαρτιά και αποδείξεις, ε τότε έχε υπομονή σε λίγο μόλις γυρίσει από την άδεια του ο παλιός ταμίας, όλα θα βγουν στο φως, απλώς υπομονή θέλει…. και όλα θα λάμψουν

  • Ελλαδαρα!!!
    Από την πολιτική στο ποδόσφαιρο και τούμπαλιν!!!
    Χώρα για λίγους και συγκεκριμένους!!!
    Σε όλα τα επίπεδα το ίδιο.
    Πουθενά αξιοκρατία, πουθενά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.