kozan.gr: Έξαλλος ο Γρηγόρης Τζουμερκιώτης: “Δέχτηκα αρκετό bullying…”

17 Ιουλίου 2021
07:25

Oι αιχμές του νέου Προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννη Αποστόλου, προς την προηγούμενη διοίκηση (Xρήστου Σάββα) κι εμμέσως πλην σαφώς προς τον πρώην ταμία της ΕΠΣ Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον τελευταίο. Ο κ. Αποστόλου, με αφορμή την τελευταία απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης για δωρεάν συμμετοχή όλων των σωματείων σε κύπελλο και πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης, σχολίασε σε κάποια ανάρτηση στο facebook, επισημαίνοντας πως: “O τρόπος που πλέον παίρνονται οι αποφάσεις στην ένωση δεν είναι όπως πριν που αποφάσιζε ο Μεγάλος και τα στρατιωτάκια ακολουθούσαν και αν κάποιος είχε άλλη άποψη τον έβαζαν απέναντι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν δυο απόψεις στο συμβούλιο για το λόγο ότι κάποιοι που δήλωναν ότι η Ένωση (ΕΠΣ Κοζάνης) δεν χρωστάει πουθενά, το ‘λεγαν δημόσια και είναι καταγεγραμμένο κιόλας, μας άφησαν χρέος 8500 χιλιάδων ευρώ και καθημερινά βγαίνουν και άλλα“.

Το συγκεκριμένο “καρφί” του νέου Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης  ενόχλησε, πολύ, τον πρώην ταμία της ΕΠΣ, Γ. Τζουμερκιώτη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει: “Επειδή γράφονται διάφορα σχόλια για μένα με σκοπό να με πλήξουν προσωπικά, έχω να πω ότι επί μια 4τραετία δέχτηκα αρκετό bulling από τον πρόεδρο και την παρέα του για τα οικονομικά για αντιπολιτευτικούς καθαρά λόγους. Βλέπω ο πρόεδρος συνεχίζει το βιολί του και δεν ξέρω που θα τον οδηγήσει αυτή η τακτική. Δηλώνω ότι εκείνη τη στιγμή που έγραψα μηδέν, το ταμείο ήταν μηδέν. Κάθε μήνα η ΕΠΣ έχει λειτουργικά έξοδα γύρω στις 4000 ευρώ. Το Σεπτέμβριο π.χ μπορεί να φτάσει και – 20.000 . Εγώ ξέρω τί τράβηξα μια τετραετία για την ορθολογική κατανομή και χρήση των οικονομικών με έξοδα πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Οποιοσδήποτε θέλει εξηγήσεις είμαι στη διάθεσή του. Από εδώ και πέρα θα τα λέμε στα συμβούλια”.

Μένει να δούμε αν ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννη Αποστόλου επανέλθει με νέες αναφορές περί των χρεών που τους άφησε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η πρώην διοίκηση.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Καμένη γη ισχυρίζεται ότι παρέλαβε η επανεκκίνηση γιατί μάλλον γρήγορα διαπίστωσε ότι αδυνατεί να διοικήσει και να τηρήσει τις διακηρύξεις της,οπότε κάνει αυτό που κάνουν πάντα οι νέοι διοικούντες
    Για να γίνει πιστευτή πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία Όλα στο φως

    • Κατι ξερεις εσυ για να το λες οτι παρελαβε καμμενη γη το θεμα ειναι οτι ξερουν ολοι οτι η επσ ειναι καμμενη γη και μονο γιαυτο μπραβο στην νεα δοιηκηση που ηξερε ποσο καμμενη γη θα παραλαβει σε μια δυσκολη εποχη και δεν μασησε και μαλιστα βοηθαει τα σωματεια με καθε τροπο ενω η πρωην δοιηκηση 25ετιας σε εποχες με παχιες αγελαδες μιραζε 5 μπαλες σκιπ αυτο για την ιστορια…

  • Σωπα ρε Γρηγορη σε κανανανε μπουλινκ που ειπαν το αυτονοητο.Παραιτησου χθες κιολας γιατι εσυ εκανες μπουλινκ εδω και 4 χρονια παρα πολυ κοσμο.

  • ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡΤΜΑΝ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

  • Ρε Τζουμερκιωτη ειλικρινα τωρα πως καταφερνεις παντα με οποιον εισαι να χανεις. ησουν με νανοπουλο εχασε, ησουν με μαλουτα εχασε, ησουν με σημανδρακο εχασε, ησουν με χρηστο σαββα εχασε. εισαι ο μεγαλυτερος λοοζερ στην Κοζανη μπορεις και πανελληνιως

    • Αυτα που δεν θελεις να σου κανουν κυριε Γρηγορη να μην τα ειχες κανει προηγουμενος εσυ ξερεις πολυ καλα τι λεω και για ποσους και ποιους λεω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.