Με προσωπική παρέμβαση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζάνης Γιώργου Ντζιμάνη, από αύριο οι Στρατιωτικοί γιατροί θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Μποδοσάκειο (Δελτίο τύπου)

2 Μαΐου 2017
16:30

Έχουν συμπληρωθεί ήδη 6 μήνες που διατίθενται στρατιωτικοί ιατροί ειδικότητας παθολογίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Και ενώ μέχρι και σήμερα θα είχαμε τους γιατρούς αυτούς να υπηρετούν στο Μποδοσάκειο, από αύριο το πρωί θα έμενε ακάλυπτη η Παθολογική Κλινική!

Παρ΄ότι έχει λυθεί από το υπ.Υγείας το πρόβλημα του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής και αναμένεται ένας ακόμη Παθολόγος, οι Στρατιωτικοί γιατροί έδωσαν μεγάλη ανάσα στη λειτουργία των επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Με προσωπική παρέμβαση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζάνης Γιώργου Ντζιμάνη στο υπ. Εθνικής Άμυνας και στα πλαίσια του κοινωνικού προσώπου των Ενόπλων Δυνάμεων, από αύριο οι Στρατιωτικοί γιατροί θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο!

Γ. Ντζιμάνης

3 σχόλια

  • Και ποιος είπε πως είναι σωστή απόφαση και επιλογή. Χούντα έχουμε εεεεε τη είναι αυτά που κάνετε.ξεχάστε ότι λέγατε ότι είστε αντιμνημονιακη βουλευτές και έχετε γίνει η πιο μνημονιακη ντροπή σας

  • έκανες οικόπεδο το ΑΣΣ, τώρα θα διαλύσεις και υγειονομικές στρατιωτικές υπηρεσίες.
    καληνύχτα κοζάνη, καληνύχτα αξιοπρέπεια
    κάποτε ήσουν στρατηγός…..λυπάμαι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.