kozan.gr: Η απάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα περί απραξίας του προκατόχου του Λ. Ιωαννίδη, προκάλεσε αρνητικά σχόλια, από πολίτες, για τη δική του απραξία

24 Ιουλίου 2021
07:29

 

Η απάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα περί απραξίας του προκατόχου του Λ. Ιωαννίδη, προκάλεσε αρνητικά σχόλια, από πολίτες, για τη δική του απραξία. Δείτε μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκvn στη συγκεκριμένη ανάρτηση του kozan.gr στο facebook

 

 

 

11 σχόλια

  • Ανύπαρκτος απλά! Και δεν είναι μόνο θέμα ότι δεν είναι καθόλου επικοινωνιακός, αλλά και κάθε προσπάθεια να δείξουν οι συνεργάτες του ότι κάτι κάνει, ναυαγεί από τη αρχή, γιατί οι συνεργάτες είναι μόνο του φαίνεσθαι χωρίς καθόλου ουσία. Ο καθένας προσπαθεί μόνο να καρπωθεί της ευκαιρίας για την προσωπική του πολιτική ανέλιξη βάζοντας τρικλοποδιές μεταξύ τους. Δεν υπάρχει όραμα, μόνο copy paste από μεγάλα λόγια για χάρην εντυπωσιασμού και προσπάθεια να πουλήσουμε πνεύμα στους χωριάτες, ενώ με τα μεγάλα αυτά λόγια δεν έχουν καμία σχέση. Το απόλυτο ναυάγιο!

  • Είναι να απορεί κανείς ποιοί τον συμβουλεύουν. Απόλυτη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δε βρέθηκε κάποιος να του πει πέντε πράγματα, ή μήπως όλη αυτή η εικόνα απραξίας που βγάζει προς τα έξω είναι δική του επιλογή; Ότι και αν συμβαίνει, είναι μονίμως σε λάθος δρόμο!

  • Μιλησε και ο πιο ανυπαρκτος Δημαρχος δεν ειναι υπευθυνος για τα μινκ δεν ειναι υπευθυνος για τα κρουσματα κορονοιου δεν ειναι υπευθυνος για τιποτα ενας ανυπαρκτος Δημαρχος ,,,να φυγεις να πας σπιτι σου ..Να ερθει ενας που να αξιζει ,,αλλα δυστυχως δεν εχουμε κανεναν στην Κοζανη που να αξιζει αυτη την θεσει μονο νουμερα εχουμε…..

  • Λαθος του τα λενε δε ειναι καθολου ανυπαρκτος και αυτος και οι αλλοι 2 μια χαρα για την παρτυ τους εμας τα προβατα που τους ψηφισαμε και τωρα κλαιμε με μαυρο δακρυ για αλα 2 χρονια που θ τους στειλουμε σπιτι τους.

  • Οι ψυχολογικές συνέπειες του Κορονοιου είναι εμφανείς, από τα σχόλια των ανώνυμων. Ένας θεός ξέρει τι μας περιμένει από δω και στο εξής. Μηδενισμός, μικροπολιτικη και ουσία μηδέν. Δήμαρχε συνέχισε τις πρωτοβουλίες για την απολιγνιτοποιηση γιατί κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι έρχεται η ερημοποίηση της περιοχής.

    • Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που λες;
      Ανύπαρκτος σε όλα και περισσότερο στο θέμα της Απολιγνιτοποιησης και των παρελκόμενων αυτής.
      Δεν τον ενδιαφέρει τίποτε και όλοι εκεί μέσα και οι 770 υπάλληλοι είναι ευτυχισμένοι που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας πέρα από την αποκομιδή των απορριμμάτων και την είσπραξη λογαριασμών στο ταμείο.

    • απολιγνιτοποιηση ακουω, προφανως εννοεις τις ενεργειες να μπουν παντου φωτοβολταϊκα που φερνουν θεσεις εργασιας κ αναδειξη του περιβαλλοντος.

    • Δημήτρη Την τελείωσε την Κοζάνη ο φίλος σου την απολιγνιτοποίησε μιαν κι οξου ούτε που τον ένοιαξε που έκλεισε η δεη.
      Πλέον έχει να ασχοληθεί με φωτοβολταϊκά πάρκα του.
      Έβγα κάνε καμιά βόλτα να δεις το μαύρο χάλι της Κοζάνης που εδώ και 35 χρόνια είναι στης καρέκλες του δήμου.

  • Μαλουτα εισαι ενας ανικανος δημοσιος υπαλληλος συνταξιουχος…

    πιες το καφεδακι σου στο Αλσος κ ασε την παιδικη χαρα διπλα χωρις φωτισμο, ανικανε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.