kozan.gr: Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας «Ο Καλός Σαμαρείτης»

24 Ιουλίου 2021
06:51

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας «Ο Καλός Σαμαρείτης». Όπως αναφέρουν άνθρωποι του συλλόγου: “Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα (23/7) προσπάθησαν επιτήδειοι να εξαπατήσουν τον Καλό Σαμαρείτη και να εκμεταλλευτούν τη φιλανθρωπική του δράση, προσποιούμενοι ότι είναι από τις κοινωνικές υπηρεσίας της Περιφέρειας και ζήτησαν να πληρώσουμε το νοίκι από μια οικογένεια που θα της έκαναν σήμερα έξωση. Φυσικά αρχικά δεχτήκαμε το αίτημα αλλά όπως πάντα κάναμε ενδελεχή έλεγχο πριν δώσουμε τα χρήματα, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν απάτη. Οι δωρεές σας είναι εξασφαλισμένες ότι δε θα πέσουν στα χέρια επιτήδειων. Ελέγχουμε κάθε περίπτωση και κάθε αίτημα που έχουμε για φιλανθρωπική δράση και βοήθεια”.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Είναι απίστευτοι. Φτάνουν να προσπαθούν να κλέψουν από τις δωρεές του κόσμου και να αρπαξουν το ψωμί των φτωχών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.