kozan.gr: Τετάρτη 28 Ιουλίου: 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 16 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 7 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2874 συνολικά στην χώρα

28 Ιουλίου 2021
17:44

Τετάρτη 28 Ιουλίου: 56 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 16 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 7 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2874 συνολικά στην χώρα.

15 σχόλια

    • Tα παιδια απο τις κατασκηνώσεις έχουν γονεις αδερφια κτλ. βαλε το μυαλο σου να δοπυλεψει αν διαθετεις βεβαια. τα κρουσματα θα κινηυθουν ετσι αλλες 3-4 μερες και αν δεν εχει γινει μεγαλη διασπορα θα επανελθουν σε νορμαλ επιπεδα των 15-25 κρουσματων ανα ημερα

    • Όχι είναι από την εστίαση ας κλείσουμε την μουσική να πέσουν τα κρούσματα αχαχαχαχ

      Δύο μέρες τώρα τα άρθρα το αποδεικνύουν ότι είναι από τις κατασκηνώσεις και εσείς της………το χαβα.

    • Ποιες κατασκηνώσεις; Εδώ προχθές έγινε το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Σιάτιστα και γινόταν χαμός από κόσμο. Κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Ούτε αποστάσεις ούτε τίποτα.
      Όπως ακριβώς και πέρυσι τον δεκαπενταύγουστο που μετά είχαμε έξαρση κρουσμάτων στη Σιάτιστα

  • Μπορεί κάποιος να μας πει τι κάνουν σωστά στα Γρεβενά και τα πήγαν τόσο καλά γενικά και συνεχίζουν και τι κάνουμε τόσο χάλια εμείς εδώ;

  • Στις 23 Ιουλίου είχαμε 40 κρούσματα στις 24 Ιουλίου 36 όταν άλλοι νόμοι είχανε πολύ λιγότερα κρούσματα άρα το πρόβλημα δεν είναι οι κατασκηνωσεις αλλά ο μειωμένος εμβολιασμός

    • Δε βαρέθηκες να λες αντίθετα πράγματα από τους ειδικούς; Όταν κάνεις εμβόλιο και κολλάς και μεταδίδεις λένε οι ειδικοί το έπαθε και ο Άδωνης άλλωστε ζωντανό παράδειγμα . Άρα αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι ποια η διαφορά στα κρούσματα ; Άλλο το να νοσήσεις ελαφριά με τη βοήθεια του εμβολίου και άλλο τα κρούσματα . Κάθε μέρα τα ίδια θα λέμε μέχρι να το καταλάβεις .

  • Μην ψάχνετε να ρίξετε το φταίξιμο για την άνοδο των κρουσμάτων, σε ένα νομό που είναι 3ος πανελληνίως σε κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, στα παιδιά που γυρίζουν από τις κατασκηνώσεις. Τα νούμερα και η πραγματικότητα συντρίβουν πλήρως την μεμψίμοιρη και σαθρή λογική σας. Δυστυχώς από τη αρχή της πανδημίας, το θέμα κορωνοιος και Κοζανη είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και πάντα οι ιθύνοντες (τοπικοί και μη) κυνηγούσαν την ουρά τους και πάντα έτρεχαν πίσω από τον κορωνοϊο στην περιοχή. Σας παραθέτω και την ανάλογη τεκμηρίωση.
    ΥΓ: Να πω ότι ο νομός Κοζάνης είχε διαχρονικά μια ανάλογη εικόνα σε επίπεδο κρουσμάτων, όπως πχ η Λακωνία να δεχτώ τη συζήτηση για τις κατασκηνώσεις κλπ. Στο σπίτι όμως του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Καλή αντάμωση στη βαθουλωτή πλατεία λοιπόν ….

    https://lab.imedd.org/covid19/

  • Δηλαδή μόνο στην κοζανη γύρισαν τα παιδια από τις κατασκηνωσεις και γεμισαμε κρουσματα εεε??? Στις αλλες περιοχες δεν πήγαν τα παιδιά… Μόνο η Κοζάνη.. Ελεος πια! Πως γίνεται η Κοζάνη να έχει γεμίσει κρουσματα και αλλες περιοχες τουριστικές να μην έχουν? Τι στο καλό γίνεται?

  • Μαζευτειτε απο γαμους και καφετεριες που φιλιεστε και αγκαλιαζεστε σα να μην υπαρχει αυριο!!!! στο θεο θα πανε παλι τα νουμερα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.