Αγώνας μεταξύ παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΦΣ Κοζάνης και Λιβαδερού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 01/08/21, στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπαχαρισίου.

Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο Στάδιο Λιβαδερού. Για την ιστορία το σκορ έληξε 4-2 τα γκολ της Κοζάνης Τσαλίδης 1, Αγραφιώτης 1 και Τερζανίδης 2.

Μεσα σε κλίμα συγκίνησης απονεμήθηκε στον Θεόδωρο Παπαχαρισίου, αδερφό του αειμνήστου Αθανάσιου Παπαχαρισίου, τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στον αθλητισμό και η φανέλα με το Νο 11, νούμερο το οποίο φορούσε ως ποδοσφαιριστής.

Μετά από πρόταση του προπονητή των παλαίμαχων Πητ Τσακιρίδη υιοθετήθηκε η πρόταση κάθε χρόνο 1/8 να διεξάγεται ο συγκεκριμένος αγώνας στην μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπαχαρισίου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και αρκετός κόσμος και η βουλευτής Σύριζα ΠΕ Κοζάνης με καταγωγή από το Λιβαδερό Καλλιόπη Βέττα, τιμώντας έτσι την μνήμη του εκλιπόντος.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στην καφετέρια του αειμνήστου την οποία συνεχίζει και διατηρεί η οικογένεια του στο Λιβαδερό. Η Διοίκηση το Προπονητικό επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΦΣ Κοζάνης θα θέλανε να ευχαριστήσουν όλους για την φιλοξενία τους και υπόσχονται να μην ξεχάσουν ποτέ τον Θανάση Παπαχαρισίου και όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα του ΦΣ Κοζάνης.