kozan.gr: 18:20: Σε πλήρη εξέλιξη φωτιά, που ξεκίνησε από χθες, σε δασική έκταση (με πεύκα, έλατα και δρυς,) μεταξύ Πενταλόφου – Σαμαρίνας – Στο σημείο επιχειρεί κι ελικόπτερο (Βίντεο)

2 Αυγούστου 2021
18:35
Κανένα σχόλιο

 

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται αυτή την ώρα (18:15), φωτιά, που ξεκίνησε από χθες (Kυριακή 2 Αυγούστου), σε δασική έκταση (με πεύκα, έλατα και δρυς,) μεταξύ Πενταλόφου – Σαμαρίνας.  Στο σημείο επιχειρούν 13 υδροφόρα οχήματα με 35 άτομα πλήρωμα  καθώς κι ακόμη 31 άτομα (πεζοπόρο τμήμα), ενώ η μάχη δίνεται κι από αέρος με ελικόπτερο, που όπως βλέπετε και στο βίντεο γεμίζει νερό για να πραγματοποιήσει στη συνέχεια ρίψεις στο μέτωπο της φωτιάς. Δείτε το βίντεο λήψης από την περιοχή του φράγματος Πραμόριτσας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.