Θερινό σινεμά – και φέτος – από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικού Εορδαίας

5 Αυγούστου 2021
07:09
Κανένα σχόλιο

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού εδώ και τρία χρόνια έχει εντάξει στις δράσεις του, το θερινό σινεμά. Έτσι και φέτος, αυτός ο θεσμός του συλλόγου ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Αυγούστου 2021 με δύο ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου με την διαχρονική ταινία “Το Βιβλίο της Ζούγκλας” για τους μικρούς μας φίλους και την Κυριακή με την ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Νύφες”, στα πλαίσια της έκθεσης νυφικών φωτογραφιών του κυρίου Ζυρπιάδη Νικολάου στο καφενείο “Η Ομόνοια”.

Σε ένα περιβάλλον γάμου, στο καφενείο “Η Ομόνοια” μπορείτε να δείτε γαμήλιες φωτογραφίες, από νύφες του χωριού που είχε στο προσωπικό του αρχείο ο κύριος Ζυρπιάδης αλλά και συνέλεξε κατά την διάρκεια της καραντίνας, με την πιο παλιά φωτογραφία να χρονολογείται το 1936. Ωστόσο, μπορείτε να θαυμάσετε κι άλλα γαμήλια “αξεσουάρ” όπως την στεφανοθήκη του 1963, το νυφικό της δεκαετίας του ’50 και άλλα.

Κατά την διάρκεια των προβολών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid-19.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ώρα προβολών 21:30
Στον προαύλιο χώρο του Αγροτικού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.