ΦΣ Κοζάνης: Έχασε στο φιλικό με την Δόξα Δράμας (SL2), αλλά κέρδισε νέους παίκτες! (Φωτορεπορτάζ -Δελτίο τύπου)

12 Αυγούστου 2021
14:58

 

Σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας του πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης γνώρισε την ήττα με 3-1 από την ομάδα της Δόξας Δράμας, το απόγευμα της Τετάρτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort, στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, στο κέντρο προετοιμασίας των δυο ομάδων.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Κερλίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο κέντρο προετοιμασίας και ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Γιάννης Κερλίδης με το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανέφερε σχετικά: «Μπορεί να χάσαμε στο σκορ τον αγώνα, από μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς η οποία θα αγωνίζεται στην Super League 2, κερδίσαμε όμως σε παίκτες ενδεκάδας, οι οποίοι κάποιοι αποκτήθηκαν φέτος και θα ενισχύσουν πολύ το ρόστερ μας! Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είναι σημαντικό όποιο αγωνίζεται στο γήπεδο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 15΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους “Μαυραετούς” και στο 22΄ το 2-0 για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, με αυτογκόλ του Δινοβίτση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη.

Στο 51΄ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Καλλίδη, και ο Γ. Ιορδανίδης το νέο απόκτημα, από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1 ανοίγοντας λογαριασμό σκόρερ .

Το τελικό σκορ 3-1 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Δ. Παπαϊωάννου, με κλέψιμο της μπάλας σκοράροντας στην εστία του Μπίκου.

ΚΟΖΑΝΗ: (Κερλίδης) Κυριακίδης, Δινοβίτσης, Κατσουλίδης, Σερσέμης, Πιριτζάους, Μπακάλης, Τσώτσος, Καλαϊτζής, Baro Valentino, Μπίντσης, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν επίσης οι Μπίκος, Ντούκα, Ρογγότης, Νάνος, Μωυσιάδης, Γ. Ιορδανίδης, Μαντώς, Τάτσινας, Χατζηζήσης, Κωστούλας, Μαυροματίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Κατσαβάκης) Συλλέκτης, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καλλίδης, Μπαβέλης, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Ελέζι, Πάβλιτς. Έπαιξαν επίσης οι Κολιοφούκας, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Αρ. Ιορδανίδης, Παπαϊωάννου, Χατζηκυριάκου, Ρούτσης.

* Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη δίνει το επόμενο φιλικό αγώνα την Κυριακή 15/08/ 2021 – 18:30, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort, στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ Κ-23 (Β’ ομάδα- Super League 2).

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.