Μάγεψε με τη φωνή της η Μάγδα Πένσου στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Αυγούστου 2021
10:14
Κανένα σχόλιο

 

Επιστρέφοντας δύο  χρόνια  μετά  στον ίδιο χώρο, η πολύ γνωστή ηθοποιός – τραγουδίστρια μέσα από τηλεόραση , κινηματογράφο και  Θέατρο  Μάγδα  Πένσου , μοιράστηκε με το κοινό του Υπαίθριου Δημοτικού  Θεάτρου Σερβίων την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, κάτω από το  αυγουστιάτικο  φεγγάρι μια μαγευτική μουσική βραδιά. Ο τίτλος της συναυλίας «Χαμένες Διαδρομές».

   Ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο γνωστά τραγούδια αγαπημένων ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μικρούτσικο κ.ά.) πλαισιωμένη από τους εξής εξαίρετους μουσικούς:

Γιάννη Περδίκη : πιάνο.

Γιώργο Σκηπητάρη : κλαρίνο/καβάλ.

Την συνδιοργάνωση της συναυλίας είχε η Θεατρική Ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Πένσου για την άδεια προβολής αποσπασμάτων της συναυλίας μέσω του ιστότοπου μας. Να ευχηθούμε συνέχεια σε όμορφες μουσικές βραδιές και φυσικά εις το επανιδείν.

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΠΕΝΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 23-08-2021. cerbiwnfrouros.blogspot.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

cerbiwnfrouros.blogspot.com

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.