H Linκ2dot, στην οδό Γκέρτσου, στην Κοζάνη, παρέχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών πληροφορικής και προγραμματισμού – Σχεδιασμός & Ανάπτυξη E – Shop, Ανάπτυξη ιστοσελίδων, Ανάπτυξη εφαρμογών Android & IOS κι άλλες υπηρεσίες

24 Αυγούστου 2021
13:49
Κανένα σχόλιο

H Linκ2dot έχει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων στο χώρο του προγραμματισμού καθώς και αξιόλογη εμπειρία. Οι δραστηριότητες της εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών πληροφορικής και προγραμματισμού που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων όσο και τις ανάγκες των λοιπών χρηστών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη E – Shop
  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδων
  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη εφαρμογών Android & IOS
  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη εφαρμογών Η/Υ
  • Σχεδιασμός & Ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού π.χ. Διαχείριση του στόλου των οχημάτων της εταιρίας σας
  • Σχεδιασμός & ανάπτυξη λογισμικού μικροελεγκτών π.χ. Απομακρυσμένη διαχείριση αισθητήρων και διακοπτών
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη PCB

Λέμε ενδεικτικά επειδή για μας ο κάθε πελάτης έχει εξατομικευμένες ανάγκες στις εφαρμογές που χρειάζεται, τις οποίες στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε προσφέροντας του τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Οι πελάτες μας: Taxinet (εφαρμογή διαχείρισης στόλου ταξί, κρατήσεις, γεωγραφική απεικόνιση της θέσης του πελάτη και του ταξί), Celer (υπηρεσίες delivery με λειτουργίες καταγραφής παραγγελιών, γεωγραφική απεικόνιση της θέσης του πελάτη και του delivery), Αφοί Χατζηγεωργιάδη, Βάμβας Frost, Σαμουκατσίδης κ.α.

Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα έμπειρα στο χώρο της τεχνολογίας. Κάθε μέλος της έχει το δικό του τομέα με σκοπό την εξειδίκευση καθενός στην ειδικότητά του. Η συνεύρεση πολλών ειδικοτήτων σε ένα χώρο, στη Link2Dot, μας παρέχει τη δυνατότητα να φανταζόμαστε και να μπορούμε να δημιουργήσουμε. “Sky is the Limit”. Η έρευνα, η ανάπτυξη και η υλοποίηση, όλα γίνονται σε ένα χώρο.

Μπορείτε να μας γνωρίσετε στον σύγχρονο χώρο μας στην Κοζάνη στην οδό Γκέρτσου αριθμός 48.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.