Προσωπικά, είμαι αντίθετος στην αναστολή της εργασίας στους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς. Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό και δεν περισσεύει κανείς στα νοσοκομεία. Μπορούν να γίνουν άλλα πράγματα, όπως πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης από την κυβέρνηση και τους συνδικαλιστές και συχνά τεστ, κατά αντιστοιχία με τους εκπαιδευτικούς.
Και οι εμβολιασμένοι; Ναι, οι εμβολιασμένοι μπορεί να κολλήσουν, να νοσήσουν, να μεταδώσουν τον ιό, ο οποίος με τις μεταλλάξεις του επιχειρεί συνεχώς να υπερκεράσει το ανοσοποιητικό μας. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι συγκριτικά πολύ χαμηλότερες, σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. Αυτό δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί αντιεμβολιαστές με τον δογματισμό και τους υπεραπλουστευτικούς συλλογισμούς τους. Όλα δεν είναι θέμα απόψεων, αλλά γνώσεων.
Εξακολουθώ, λοιπόν, να είμαι υπέρ του εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους και θεωρώ αντιφατικό υγειονομικοί να κρατούν πλακάτ κατά των εμβολίων. Διατηρώ το δικαίωμα να καταθέτω τη γνώμη μου και γιατί όχι να σφάλλω. Συνεχίζω, όμως, να μιλάω, γιατί θέλω να πιστεύω ότι το κοινωνικό δίκτυο είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και διαφωνιών και όχι ύβρεων και συκοφαντιών, με τα οποία μόνο ο κορωνοϊός τελικά χαίρετε.