kozan.gr: Αγωγή κατά του Δημάρχου Βοΐου Χ. Ζευκλή καταθέτει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδης (Βίντεο)

24 Αυγούστου 2021
20:51

 

Kατά τη διάρκεια της σημερινής (24/8) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου κι αφού προηγήθηκε έντονη κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης προς τη Δημοτική Αρχή σε θέματα διαφάνειας, με αφορμή ένα διαγωνισμό προμήθειας αστικού εξοπλισμού στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας, ο Δήμαρχος Χ. Ζευκλής, επιχειρώντας να περάσει στην αντεπίθεση,  αναφέρθηκε σ’ ένα θέμα που απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή κι αφορούσε τα έξοδα μετακίνησης του Δ. Κοσμίδη, στην Αθήνα, ύψους 150 ευρώ, τον περασμένο Ιανουάριο (συγκεκριμένα στη μετάβασή του στην πρωτεύουσα και στις διαπραγματεύσεις, στο Υπουργείο Υποδομών, για το θέμα των διοδίων), τα οποία, σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο, ο Δ. Κοσμίδης ζήτησε να τα εισπράξει, καταθέτοντας τα σχετικά παραστατικά, ως έξοδα από το Δήμο Βοΐου, παίρνοντας ταυτοχρόνως – με τα ίδια παραστατικά – κι αποζημίωση κι από την Ομοσπονδία Γούνας.  Στις πολύ σοβαρές αυτές καταγγελίες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε πως θα καταθέσει αγωγή κατά του Δημάρχου διευκρινίζοντας πως  δεν υπήρξε διπλο-είσπραξη, όπως τον κατηγόρησε ο Χ. Ζευκλής, αναλύοντας τι ακριβώς συνέβη. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr, με τις τοποθετήσεις και των δύο.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.