Στηρίξτε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας – Η μόνη πηγή στήριξης του συλλόγου μας είναι τα λαχεία της ομοσπονδίας

24 Αυγούστου 2021
21:18

Η μόνη πηγή στήριξης του συλλόγου μας είναι τα λαχεία της ομοσπονδίας, με 70% στον σύλλογο που τα διαθέτει και τα υπόλοιπα στην ομοσπονδία. Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο  Hermes Tours για την προσφορά και ελπίζουμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας, σε όλους εσάς δηλαδή, που με ένα ευρώ το κάθε λαχείο θα μπορέσουμε επιτέλους, εάν μαζέψουμε αρκετά, να αποκτήσουμε τηλέφωνο στον σύλλογο, να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ρεύμα, να έχουμε λίγα χρήματα για τις δράσεις μας, όπως οι αιμοδοσίες, οι αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του γραφείου.

Στηρίξτε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας με τα λαχεία γιατί δεν υπάρχει άλλη χρηματοδότηση απο πουθενά, παρά μόνο απο εσάς, όταν δείτε τα μέλη του συλλόγου παρακαλούμε μην γυρίζετε την πλάτη!!!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.