Την Τετάρτη στις 25/08/2021 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαίδας έγινε το πέμπτο φιλικό στο στάδιο της προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων του Εορδαίκού και της ΑΕΛ.

Η διαφορά των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν εμφανής.

Ο Εορδαϊκός προσπάθησε αμυνόμενος να διατηρήσει την κατοχή. Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν πιο δημιουργική ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχε και τις μοναδικές ευκαιρίες του παιχνιδιού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Μαυρία.

Στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έχασε και μια ευκαιρία με τον Μαυρία στο 10ο λεπτό στο οποίο η κεφαλιά πέρασε έξω από τα δοκάρια του Μπερμπερίδη και το σουτ του Γλυνού στο 30ο το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Εορδαίκόυ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εορδαϊκού προσπάθησε να αντιδράσει στο 52ο Λεπτό με φάουλ του Σιδηρόπουλου το οποίο απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Αντωνόπουλος και στην αμέσως επόμενη φάση κόρνερ του Σιδηρόπουλου και κεφαλιά του Ηλιάδη σε άουτ.

Στο 55ο λεπτό φάουλ του Μαυρία λίγο έξω από τα δοκάρια του Μπερμπερίδη και λίγο αργότερα σουτ του Ζαχαράκη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης και στην αμέσως επόμενη φάση στο 59ο Λεπτό από κόρνερ του Μαϊδάνος πλασέ του Ζαχαράκη ο οποίος έγραψε το 0-2 για την ΑΕΛ.

Στο 68ο Λεπτό ατομική προσπάθεια του Σικαλόπουλου και απόκρουση του Αντωνόπουλου με δυσκολία και αμέσως μετά στο 72ο Λεπτό ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ του Ζαχαράκη.

Στο 79ο Λεπτό χάνει την ευκαιρία από εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Σικαλόπουλου και Οζούνι να σκοράρει ο τελευταίος και να μειώσει το σκορ. Στο 89ο λεπτό χάνεται ευκαιρία από την ΑΕΛ την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού Μιχαηλίδης η οποία ΑΕΛ στην αμέσως επόμενη φάση στο 90ο λεπτό ολοκληρώνει το 3-0 με τον Ζαχαράκη μετά από όμορφη πάσα που δέχθηκε στο κενό χώρο.

Για τον Εορδαϊκό έπαιξαν οι:

(Σιαπανίδης), Μπερμπερίδης, Σαπαλίδης, Καζανάς, Σεκουλίδης, Λιάμης, Τσιντός, Γιαννιός, Γιορεντζίδης, Βλαδίκας, Νικολαίδης, Ηλιάδης.

Έπαιξαν επίσης οι:

Μιχαηλίδης, Οζούνι, Κουτούπης, Μπαμπαλίκης, Ανδρονικίδης, Σπύρλε, Τζουβάρας, Σικαλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σαββάκης, Χιμολάρι.

Για την ΑΕΛ έπαιξαν οι:

(Φρατζέσκος), Σουλούκης, Γκοτζαμανίδης, Μαϊδάνος, Γρηγορόπουλος, Γλυνός, Αγγελούλης, Παπαγεωργίου, Κουτσιανούλης, Κούστα, Μαυρίας, Τσουμάνης.

Έπαιξαν επίσης οι:

Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Ζησούλης, Χαλάρωσης,  Δάκτυλας, Μιλτιάδης.

Περιγραφή/ Σχολιασμός Αγώνα:

Μιχάλης Τσιγγένης

Δημήτρης Κοντάκας

https://www.youtube.com/watch?v=HqTGEG_N2tY

matiesstasport.blogspot.com