Συλλυπητήριο Μήνυμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Σερβίων Παναγιώτη Καραντάκου

31 Αυγούστου 2021
09:42
Κανένα σχόλιο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη μεγάλη τους θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πρώην Δημάρχου Σερβίων Παναγιώτη Καραντάκου.

Διακρίθηκε για  το ήθος του, την ευγένεια και  την εντιμότητα του. Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση και την ιατρική επιστήμη με ζήλο και κοινωνική ευαισθησία. Καλοπροαίρετος και καλοσυνάτος  πάντα με το χαμόγελο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.