Σας στέλνω αυτό το mail ευελπιστώντας να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα μου και ελπίζοντας στην δημοσιοποίηση του θέματος μου μιας και σας παρακολουθώ καθημερινά και βλέπω πως αναδεικνύετε προβλήματα του τόπου μας που τις περισσότερες φορές οδηγούνται στην άμεση λύση τους!

Ονομάζομαι Π.Γ. Και είμαι κάτοικος Κοίλων Κοζάνης. Στα τέλη του Γενάρη ήμουν από τους «τυχερούς» που καταφέραμε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ. Ζω σε μονοκατοικία ηλικίας άνω των 35 χρόνων και όπως καταλαβαίνετε η αναβάθμιση του σπιτιού ήταν κάτι αναγκαίο. Μέσα σε όλες τις παρεμβάσεις του σπιτιού, μου δώσανε και το δικαίωμα να εντάξω άλλη μια παρέμβασή και σημαντική αυτού του φωτοβολταϊκού συστήματος. Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ..

Έκανα όλες τις διαδικασίες έκανα αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για να έρθουν να κάνουν αυτοψία και περίμενα να βγει η απόφαση. Μετά από δυο μήνες βγήκε η απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ και μετά λύπης μου κατάλαβα για άλλη μια φορά την τρέλα του ελληνικού δημοσίου. Μου ζητάνε περίπου 21.000€ για να με συνδέσουνε!!!

Προφανώς στο σημείο που είμαι δεν επαρκεί το δίκτυο και θα πρέπει να κάνουν νέο δίκτυο από την αρχή! Είναι δυνατόν να μου ζητάνε να αγοράσω εγώ όλον αυτόν τον εξοπλισμό; Να κάνω τί δηλαδή; Το κορόιδο της γειτονιάς για να μπορέσει ο καθένας αύριο μεθαύριο να το βρει έτοιμο; Επίσης και να τα έχει κάποιος αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να τα δώσει ποτέ γιατί με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα τα κάνει απόσβεση σε σαράντα χρόνια! Κάτοικος του χωριού πρόσφατα συνδέθηκε με μόνο 400€! Γιατί ρε παιδιά να είμαστε εκατό χρόνια πίσω και να παραμένουμε εκεί όταν καθημερινά μιλάμε για την μόλυνση του τοπικού περιβάλλοντος!!

Δώστε κάποια προνόμια και κίνητρα στους κάτοικους της περιοχής μας να πάρουν μια ανάσα! Όποτε έχουμε και λέμε…πως δεν νομίζω να υπάρξει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει αυτά τα λεφτά για να συνδεθεί…άρα από εμένα κόβεται ένα σημαντικό ποσό και πιστεύω πως πίσω από εμένα θα ακολουθήσουν και άλλοι! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση που κόπηκε κόσμος από το πρόγραμμα λόγω του ότι τελείωσαν τα χρήματα και τώρα κάποιοι σαν και εμένα δεν θα εκμεταλλευτούν ένα μεγάλο μέρος του ποσού από το πρόγραμμα;

Αυτά είχα να πω..