Είναι τραγικό, είναι είναι χίλια πράγματα, να παρουσιάζεσαι ότι ανήκεις στην κατηγορία των ευπαθών ομάδων – νοικοκυριών και να κάνεις αίτηση να σου δοθεί άδεια για να κόψεις ξύλα – υποτίθεται ξερά – για να καλύψεις μέρος των αναγκών σου για θέρμανση την χειμερινή σεζόν. Όταν μάλιστα γνωρίζουν οι πάντες ότι είσαι συνταξιούχος -χοι του ευρύτερου Δημόσιου τομέα και της “μαμάς” Δ.Ε.Η..

Επιτέλους η ανοχή έχει και τα όρια της. Φθάνει ποια.

Οι πέντε (5) στον αριθμό κάτοικοι του Δρεπάνου με αίτηση του την οποία όμως δεν κατέθεσαν οι ίδιοι. Και εδώ είναι ο μέγας τραγέλαφος. Την κατέθεσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κοινότητας. Αιτούνται να κόψουν – καθαρίσουν τις γραμμές του τραίνου που είναι σε αχρησία εδώ και πολλά χρόνια από τα ξερά δένδρα και θάμνους…

Αλήθεια ο Πρόεδρος δεν γνωρίζει αν οι συγκεκριμένοι “κύριοι” για τους οποίους αιτήθηκε ο ίδιος προσωπικά από την αρμόδια υπηρεσία του ΟΣΕ, αν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες;

Αν δεν το γνωρίζει τότε τι “σόι” Πρόεδρος είναι!!! Καλά θα κάνει να το μάθει και να ζητήσει και δημόσια συγνώμη για την μεγάλη γκάφα στην οποία υπέπεσε ελέω ψηφοθηρίας και …..

Για τους δε “κουτοπόνηρους” κατοίκους που εμπλέκονται σε όλα αυτό το κακόγουστο σήριαλ, ας σοβαρευτούν και να σταματήσουν άμεσα την κοπή των δένδρων.

Διαφορετικά το όλο θέμα θα λάβει άλλη τροπή που δεν θα θέλανε ποτέ και οι ίδιοι τους.

Ο δε “πρόεδρος” για πολλοστή φορά μας επιβεβαιώνει και μας επιβραβεύει για την σκληρή κρητική που του ασκούμαι. Βλέπετε οι ενέργειες του το αποδεικνύουν.

Αλήθεια το Δασαρχείο – ο Δασάρχης έχει γνώση για το όλο θέμα;

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο Σεπτέμβριος 21