kozan.gr: Άγιος Χριστόφορος Εορδαίας: Πυρκαγιά σε οικία με αποθηκευτικό χώρο – Kάηκε η σκεπή κι η αποθήκη (Φωτογραφία)

2 Σεπτεμβρίου 2021
07:13
Κανένα σχόλιο

 

Κλήση για πυρκαγιά στην Κοινότητα Αγίου Χριστοφόρου Εορδαίας, σε οικία με αποθηκευτικό χώρο, δέχτηκε στις 3:40, το πρωί, της Πέμπτης 2/9, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαίδας. Άμεσα κινήθηκαν 3 οχήματα με 7 άνδρες, ενώ “παρών” στο σημείο ήταν κι ο Διοικητής Αντιπύραρχος, Χρήστος Σπυρίδης. Φτάνοντας στο χώρο, που εκδηλώθηκε η φωτιά, άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση κατάσβεση. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς προανάκριση θα διενεργήσει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Ύηρεσίας Πτολεμαίδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.