Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα στο δρόμο Κλεισούρας – Αμυνταίου – Ο 41χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του

4 Σεπτεμβρίου 2021
09:47
Κανένα σχόλιο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα στον δρόμο Κλεισούρας – Αμυνταίου, όπου ένας 41χρονος οδηγός έχασε την ζωή του!

Την πλέον τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα στο δρόμο Κλεισούρας – Αμυνταίου, καθώς ο οδηγός ηλικίας 41 ετών βρέθηκε νεκρός μετά από ώρες. Η ακριβής ώρα του τροχαίου δεν είναι γνωστή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περίπου στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου, διερχόμενο αυτοκίνητο, εντόπισε το τρακαρισμένο όχημα, μέσα στο οποίο ήταν ο οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήσε τις αρχές.

Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ο οδηγός ήταν νεκρός, ενώ ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε σε τραγικό θάνατο ακόμη έναν νέο άνθρωπο. Πάντως το όχημα, έχασε την πορεία του με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στο ύψωμα του βουνού. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Τροχαίας. Ο άτυχος οδηγός καταγόταν από χωριό της περιοχής, αλλά ήταν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.

 

ditikostipos.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.