Κάποιοι επί δεκαετίες δεν συμμετείχαν στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και ως εκ τούτου είναι φυσικό να μην έχουν και σαφή εικόνα του περιβάλλοντος και της κατάστασης στην οποία αυτό βρισκόταν. Ξαφνικά βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης και έπρεπε να αναλάβουν να διεκπεραιώσουν τρέχοντα ζητήματα καθημερινότητας. Και νομίζουν ότι πριν από αυτούς όλα ήταν ρημαδιό.
Επειδή εμείς είμαστε πιο παλιοί και έχουμε σαφή εικόνα για την κατάσταση σε όλη την επικράτεια του δήμου εδώ και δεκαετία, τους πληροφορούμε ότι η κατάσταση του ξύλινου κιγκλιδώματος στον δρόμο προς την Καστροπολιτεία επιδεινώθηκε τα τελευταία 5-6 χρόνια, στα δύο από τα οποία αυτοί οι ίδιοι είχαν την ευθύνη, από αποξηλώσεις των ξύλων από επιτήδειους.
Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι το 2014, όταν αποχωρήσαμε από την διοίκηση του δήμου, τα ξύλινα κιγκλιδώματα ήταν σε άριστη κατάσταση.
Φωτογραφίες της εποχής μπορούν να το αποδείξουν.
Άλλωστε το 2012 με την έλευση του Πατριάρχη στα Σέρβια και εν όψη της επίσκεψής του στην Καστροπολιτεία, όλη η περιοχή καθαρίστηκε και συντηρήθηκε.
Είναι προφανείς οι λόγοι που τους οδηγούν σε τέτοιες δημοσιεύσεις.
Εμάς όμως, την παράταξή μας, που διοίκησε τον δήμο από το 2011 έως το 2014, δεν μας αφορούν.
Ας ψάξουν μετά το 2014, στην περίοδο που διοικούσαν άνθρωποι που τους στήριξαν στις εκλογές.
Μην μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.