11 στο Δήμο Κοζάνης, 24 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου, 4 στο Δήμο Σερβίων & 0 στο Δήμο Βελβεντού, τα 41 προχθεσινά (του Σαββάτου 4/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες

6 Σεπτεμβρίου 2021
09:57

11 στο Δήμο Κοζάνης, 24 στο Δήμο Εορδαίας, 2 στο Δήμο Βοΐου, 4 στο Δήμο Σερβίων & 0 στο Δήμο Βελβεντού, τα 41 προχθεσινά (του Σαββάτου 4/9) κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης – Η κατανομή, ανά δήμο, στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Πηγή πίνακα ΕΡΤ Κοζάνης

4 σχόλια

    • Κοίτα τα χάλια σου Σουρδια και βάλε και καμιά μάσκα
      την πρωτιά δεν πρόκειται να σας την κλέψουμε μην αγχώνεσαι.
      Πάλι εξαιτίας σας σουρδακια θα κλείσουμε
      Όπως και πέρσι και πάλι θα κλαψουριζετε ότι σας φταίει η Εορδαία και η εστίαση.

      • Βρε τραχανά πόντιε πάλι η Κοζάνη σου φταιει….τι κόμπλεξ είναι αυτό….έχετε τον μισό πληθυσμό από τον δήμο Κοζάνης και έχετε διπλάσια κρούσματα και πάλι τον χαβα σας ….δηλαδή η βλακεία κάποιων εκεί έχει χτυπήσει κόκκινο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.