9 + 1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ VOLTEROS για τις σπουδές σου!

6 Σεπτεμβρίου 2021
11:39
Κανένα σχόλιο

Όλοι γνωρίζουμε πως ανάμεσα στις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή ενός εφήβου ξεχωρίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Μια απαιτητική και δύσκολη για αρκετό κόσμο διαδικασία, εκεί που κρίνεται το μέλλον πολλών νέων ανθρώπων. Κάθε μαθητής και μαζί η οικογένειά του ζουν με την αγωνία αν θα πετύχουν τον σκοπό τους και αν θα καταφέρουν να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν.

Είναι όμως η επιλογή των Πανελληνίων μονόδρομος;
Μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα για αρκετά νέα παιδιά, όμως στις μέρες μας υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να ακολουθήσουν για μια επιτυχημένη καριέρα και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Μια από αυτές είναι οι σπουδές σε ΙΕΚ.
Τι είναι όμως τα ΙΕΚ;
Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης ή αλλιώς ΙΕΚ αποτελούν εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία προσφέρουν πολλές διεξόδους εξειδίκευσης και εργασίας. Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί νέοι επιλέγουν διάφορες ειδικότητες σε ΙΕΚ, εξαιτίας των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.
9+1 λόγοι για να επιλέξεις το ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη 
Ακόμα δυσκολεύεσαι να επιλέξεις μεταξύ δημόσιου και Ιδιωτικού ΙΕΚ; Τα 10 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ακολουθούν, θα σε πείσουν να κάνεις αυτόν τον Οκτώβριο την σοβαρότερη επιλογή για το μέλλον σου.
 

Επαγγελματική Αποκατάσταση

Το ΙΕΚ VOLTEROS δημιουργεί για τους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, με την καταλυτική συμβολή του Γραφείου Εργασίας. Το Job Center του ΙΕΚ VOLTEROS αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
Πρακτική Άσκηση
Το ΙΕΚ VOLTEROS εξασφαλίζει αμειβόμενη πρακτική άσκηση για όλους τους σπουδαστές του στις μεγαλύτερες και ισχυρότερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.
Career Days

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας- Career Days -που αποτελούν πρωτοποριακό θεσμό του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας- όπου έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.

Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Περιβάλλον
Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, δημιουργούν για τους σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS ένα άριστο περιβάλλον εκπαίδευσης.
Ποιότητα Σπουδών
Ανώτερη ποιότητα σπουδών σε 23 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές – καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.
Education Festival
ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε Education Festival, τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα, με 140 και πλέον σεμινάρια εξειδίκευσης.
Υποτροφίες
Με στόχο την ενθάρρυνση του σπουδαστικού ξεκινήματος των νέων εν καιρώ κρίσης, αλλά και την επιβράβευση της αριστείας, το ΙΕΚ VOLTEROS πρωτοπορεί στο θεσμό των υποτροφιών. To ΙΕΚ VOLTEROS ανακοινώνει ένα νέο, μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών και επιδότησης διδάκτρων για σπουδές ΙΕΚ, αλλά και για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 VOLTEROS, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!
Κέντρο Διά βίου μάθησης VOLTEROS
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, μέσω ταχύρρυθμων σεμιναρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το Κέντρο Διά βίου Μάθησης VOLTEROS
Συνέχιση Σπουδών
Οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS , που ύστερα από επιτυχή εξέταση πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης κατέχουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων ή ισότιμο τίτλο, δύνανται να κατατάσσονται σε τμήματα Α.Ε.Ι. συναφούς ειδικότητας με αυτήν του ανωτέρω διπλώματος.

Επιπρόσθετα και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση το ΙΕΚ VOLTEROS παρέχει:

  • Πιστοποιητικό επάρκειας Η/Υ (StandardLevel και ProficiencyLevel) – Κατόπιν εξετάσεων αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ
  • Δωρεάν εκμάθηση Αγγλικών, Γαλλικών και Ισπανικών (Πιστοποίηση Βασικού Επιπέδου )
Το ΙΕΚ VOLTEROS έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό πεδίο γνώσης, ομαδικότητας και συνεργασίας με βασικά εργαλεία την τεχνογνωσία και την τεχνολογία του αύριο με απώτερο σκοπό την άμεση διασύνδεση του σπουδαστή με την αγορά εργασίας.
Εγγραφές καθημερινά στην οδό Γκέρτσου 39 στην Κοζάνη
τηλ. Κέντρο: 24610.28197

web: www.iekvolteros.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.