Από το Δήμο Βοΐου και την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι ο δήμος μας θα προχωρήσει εντός τον επόμενων ημερών στην άρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων

6 Σεπτεμβρίου 2021
13:06
Κανένα σχόλιο
Από το Δήμο Βοΐου και την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι ο δήμος μας θα προχωρήσει εντός τον επόμενων ημερών στην άρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην περιφέρεια του Δήμου μας.
Μέχρι σήμερα έχουν καταγράφει δεκάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα σε ολόκληρο το Δήμο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την απομάκρυνση τους.
Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που θα απομακρυνθούν πρόκειται να παραδοθούν σε εγκεκριμένο κέντρο ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής(Ο.Τ.Κ.Ζ).
Στόχος της Δημοτικής Αρχής με τη διαδικασία αυτή είναι η πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων από τα οχήματα και βέβαια η ανακύκλωση και περαιτέρω αξιοποίηση των Ο.Τ.Κ.Ζ.
Απώτερος σκοπός είναι η ασφάλεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης στο Δήμο και εν γένει η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμμή του Δημότη τηλ:15801 ή στην υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας στα τηλ.2465350190-6955954030.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.