X. Eλευθερίου, Δήμαρχος Σερβίων: “Χτες ο ολοκαίνουργιος βρεφικός μας σταθμός άνοιξε τις πόρτες του για τα πρώτα μας βρέφη”

7 Σεπτεμβρίου 2021
10:12
Χτες ο ολοκαίνουργιος βρεφικός μας σταθμός άνοιξε τις πόρτες του για τα πρώτα μας βρέφη. Δεκατρία βρέφη θα έχουν έναν πανέμορφο και ασφαλέστατο περιβάλλον για τα πρώτα χρόνια της ζωής του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς τους.
Ευχαριστώ τον ΓΓ του Δήμου μας κ. Διονύση Αλεξόπουλο την Αντιδήμαρχο κ. Έφη Παπαδοπούλου καθώς και την προϊσταμένη και μεγάλη καρδιά των παιδικών μας σταθμών κ. Ελπίδα Τσαντεκίδου που κατάφεραν να φέρουν στο Δήμο extra κονδύλι 55.000 ευρώ και να δημιουργήσουμε από το μηδέν τον νέο βρεφικό μας σταθμό.
Μόνο από τα voucher του νέου βρεφικού σταθμού ο Δήμος μας θα αυξήσει τα έσοδά του κατά 32.000 ευρώ. Γίνεται ναι γίνεται να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να γυρίσουν τα νέα τα παιδιά μας στο τόπο μας.

3 σχόλια

  • Μπράβο πολύ καλή δουλειά αλλά προς τι η ευχαριστίες; Αυτή δεν είναι η δουλειά τους για την οποία αμοίβοντε;
    Αυτοί γιατί δεν ευχαριστούν το κράτος που τους πληρώνει και το κράτος γιατί δεν ευχαριστεί εμάς που πληρώνουμε φόρους;
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.