Το Ιατρικό Κοζάνης , με αίσθημα ευθύνης προς τη κοινωνία της περιοχής και λαμβάνοντας υπόψιν τα απαιτητικά υγειονομικά δεδομένα της εποχής μας, λειτουργεί από σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο 09:00π.μ.-14:00μ.μ.

11 Σεπτεμβρίου 2021
07:37
Κανένα σχόλιο

Το Ιατρικό Κοζάνης , με αίσθημα ευθύνης προς τη κοινωνία της περιοχής και λαμβάνοντας υπόψιν τα απαιτητικά υγειονομικά δεδομένα της εποχής μας,  λειτουργεί απο σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο  09:00π.μ.-14:00μ.μ.

Με επιστημονικά υπεύθυνο τον Βιοπαθολόγο Κωνσταντίνο Χρυσάφη θα διενεργούνται όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις του Κέντρου μας όπως και όλοι οι έλεγχοι για τη λοίμωξη που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2 ( PCR test, Rapid Test, Έλεγχος Αντισωμάτων).Τα αποτελέσματα παραδίδονται αυθημερόν.

Λήψη   δείγματος για PCR test έως τις 11:30π.μ.

Λήψη δείγματος για Rapid test και έλεγχο αντισωμάτων καθ’όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτησή σας κλείστε το ραντεβού σας στα τηλέφωνα 2461050100-108.

Η Διεύθυνση

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.