Κάλεσμα του ΦΣ Κοζάνης στους φιλάθλους για τον νοκ άουτ αγώνα με τον Πανδραμαϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας

11 Σεπτεμβρίου 2021
12:15
Κανένα σχόλιο

 

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης Θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την παρουσία του, την συσπείρωση και την συμπαράσταση του στην ομάδα, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με την Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Ενόψει του επόμενου εντός έδρας ΝΟΚ ΑΟΥΤ αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκο την Κυριακή 12/9 στις 16:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα, για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Γενική είσοδος Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Γυναίκες: 5 ευρώ

Μαθητές – Φοιτητές – Στρατιώτες – Ανέργους: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.