Φωτογραφίες από το υπό εγκατάσταση σύστημα ηλεκτρολέβητων στον ΑΗΣ Καρδιάς, που θα τροφοδοτήσει με τηλεθέρμανση την Πτολεμαίδα

11 Σεπτεμβρίου 2021
15:21

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 ο πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδης ,συναντήθηκε με τον διευθυντή νέων δραστηριοτήτων παραγωγής Αλέξανδρο Σουμελίδη και τον τομεάρχη μελετών και τεκμηρίωσης Παντελή Χατζή της ΔΕΗ Α.Ε. στον ΑΗΣ Καρδιάς. Τα στελέχη ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Πτολεμαΐδας και ανέφεραν πως, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία COVID 19, αλλά και κάποιες μικροκαθυστερήσεις υλικών, η ΔΕΗ θα καταφέρει και θα ικανοποιήσει τις θερμικές ανάγκες που χρειάζονται για να λειτουργήσει απρόσκοπτα η τηλεθέρμανση στην πόλη, με στόχο να τεθούν σε λειτουργία στις 5 Οκτωβρίου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις νέες εγκαταστάσεις ηλεκτρολέβητων που τοποθετούνται προς όφελος της τηλεθέρμανσης για την πόλη της Πτολεμαΐδας. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας, εξήρε τις προσπάθειες όλων των εργαζομένων στο έργο, ενώ ανέφερε πως το ενεργειακό στελεχιακό δυναμικό, με την πολύχρονη εμπειρία του, αποτελεί προστιθέμενο πλούτο για τη Δυτική Μακεδονία και πρέπει να διαφυλαχθεί. Παράλληλα επισήμανε την ανάγκη για δημιουργία ενός διαδημοτικού φορέα διαχείρισης των επιχειρήσεων τηλεθέρμανσης, ο οποίος θα καταστήσει την τηλεθέρμανση πιο βιώσιμη και πιο ανταγωνιστική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από την επικείμενη βίαιη απολιγνιτοποίηση στη Δυτική Μακεδονία.

9 σχόλια

  • Κ Νικολαιδη είναι λυπηρό να είστε συνδικαλιστής και να μην φοράτε κράνος!!!
    Είστε και εκλεγμένος από ερ κέντρο και αγνοείται τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας!!!

  • Ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Πτολεμαϊδας ακούγεται σαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
    Να τεθούν σε λειτουργία τον Οκτώβριο Ισαάκ αφού πριν μέρες βγήκε ανακοίνωση ότι θα μπουν σε λειτουργία 31 Σεπτεμβρίου.

  • Δεν νομίζω ότι είναι δουλειά του να κάνει υποδείξεις για δημιουργία διαδημοτικού φορέα εκτός και εάν του το υπέδειξαν. Τη ΔΕΤΗΠ την επισκέφτηκε η είναι περιττό;

    • Οι ηλεκτρολέβητες φίλτατε είναι ο,τι πιο σίγουρο υπάρχει. Το θέμα είναι το κόστος. Προς στιγμή νομίζω ότι θα καλυφθεί από την περιφέρεια το έξτρα κόστος, καθώς η τιμή στους καταναλωτές θα είναι η ίδια . Και μετά Πτολεμαΐδα 5.

      • Θα φανει αν εχεις δικαιο σε 4 μηνες οταν θα πιασουν οι παγωνιες. Στο αμυνταιο ξεπαγιασαν περυσι με τη βιομαζα. Οσο για την πτολεμαιδα 5 αναμενε τα σχεδια του υπουργειου ενεργειας. Μην βιαζεστε κρατατε μια πισινη. Μην αναμεταδισετε οτι σας λενε οι τοπικοι αρχοντες.

  • Η Πτολεμαΐδα βρήκε λύση. Καλή κακή θα δείξει. Στην Κοζάνη ου λαζους ακόμη το σκέφτεται. Δεν έχει και φωτοβολταϊκά βλέπεις η όλη προσπάθεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.