Συνελήφθησαν -3- άτομα στην Φλώρινα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

12 Σεπτεμβρίου 2021
11:57
Κανένα σχόλιο

 

Συνελήφθησαν χθες (11-09-2021) τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, τρεις (3) ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών και μία γυναίκα 39 ετών, για αγορά, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 25χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 30χρονο.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 39χρονης, η οποία συνοικεί με τον 30χρονο στην Φλώρινα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -16,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -107- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.