“Το Dolmadaki.gr είναι ένα foodblog γι’ αυτούς που αγαπάνε το φαγητό και “Dolmaνε” να το παραδεχτούν”, γραφεί, στις πληροφορίες της σελίδας της, η Αναστασία Θεοχαροπούλου από την Κοζάνη. Όπως αναφέρει, σε χιουμοριστικό κι αυτοσαρκαστικό ύφος: “Μου αρέσει να πειραματίζομαι με συνταγές {πάντα βάζω το δικό μου touch}, να δοκιμάζω φαγητά / γλυκά εκτός των συνόρων {τι γκουρμεδάηδες είμαστε άλλωστε…} και να ψάχνω τρόπους να φέρω την εκτέλεση {της συνταγής……!!} στην πιο απλή της μορφή, δηλαδή, χωρίς να χρειάζεται να πάρω δάνειο για να αγοράσω κουζινογκατζετάκια, ούτε να χρειάζονται τεχνικές νίντζα για τη συναρμολόγηση του πιάτου!Είμαι πολύ ιδιότροπη και μυγιάγγιχτη στο φαγητό {δεν με φτάνετε, που να χτυπιέστε!} και ειδικά στο σερβίρισμα του, γιατί ως γνωστόν πρώτα χορταίνουν τα μάτια. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μπήκα στην κουζίνα {και δύσκολα θα βγω}. θα γινόμουν μοντέλο, αλλά με κέρδισε το φαΐ…! Τα “θύματά” μου, είναι οι φιλενάδες μου -οι γνωστές και ως “συμπεθέρες”-, που μαζευόμαστε η μια στο σπίτι της άλλης για καφέ, κουτσομπολεύοντας και καταβροχθίζοντας γλυκά και μεζέδες”.

Eπισκεφτείτε εδώ το επίσημο και πολύ πετυχημένο κανάλι της στο youtube

 

Πρόσφατο βίντεο

[Vlog#1] Tι έφαγα αυτή τη βδομάδα; Ομελέτα, τόστ, μακαρόνια, γιαούρτι, φρούτα, λαχανικά, ταπερακια