Όλοι μας περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια. Και το θέατρο επηρεάστηκε βαθιά από την πανδημία εφόσον ανεστάλησαν σχεδόν όλες οι δραστηριότητές του. Φέτος όμως ευελπιστούμε τα πράγματα να είναι καλύτερα. Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά 2021 – 2022! Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ, όπως εδώ και αρκετά χρόνια, θα λειτουργήσει τα επιτυχημένα θεατρικά του εργαστήρια που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους! Από μικρά παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, μέχρι τους ενήλικες που θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα! Με πολύ κέφι, δημιουργία, ανάδειξη των χαρισμάτων αλλά και αποτελεσματική παρέμβαση στις αδυναμίες που έχει ο καθένας, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι θεάτρου, επαγγελματίες θεατρολόγοι αλλά και ηθοποιοί, απόφοιτοι δραματικών σχολών που διδάσκουν στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ, εγγυώνται για το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καθένα ξεχωριστά!

Στο Βόρειο Πεδίο θεωρούμε απαραίτητο, ακόμα και για τους ερασιτέχνες ηθοποιούς, την εκπαίδευση τους σε βασικά στοιχεία όπως είναι το σώμα, η φωνή, η έκφραση, η επικοινωνία με τον άλλο, η αισθητική των πραγμάτων. Με την βοήθεια του θεάτρου ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και μειώνεται το άγχος, οι σπουδαστές μας μαθαίνουν την πειθαρχία και την ομαδικότητα, ενισχύουν το πνεύμα τους, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να επιλύουν δύσκολα προβλήματα ακόμα και στην ζωή τους. Το θέατρο είναι εμπειρία ζωής!

Στα θεατρικά εργαστήρια θα λειτουργήσουν και φέτος τμήματα Νηπίων, και όλων των τάξεων του Δημοτικού καθώς και εφηβικά τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου. Και φυσικά, τα τρία έτη των Ενηλίκων, όπως χρόνια λειτουργούν και έχουν αναδείξει εκατοντάδες ανθρώπων που αγάπησαν το θέατρο και ασχολήθηκαν με αυτό.

  • Φυσικά, όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που επιβάλλει η Πολιτεία, με συνθήκες ασφάλειας για την πρόληψη κατά του COVID – 19.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και όλα τα τμήματα θα ξεκινήσουν την δράση τους από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πληροφορίες για εγγραφές, ώρες και ημέρες μαθημάτων ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, στον χώρο του Βόρειου Πεδίου (συμβολή οδών Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως, στον δρόμο προς τον Ι. Ναό των Νεομαρτύρων), στο τηλέφωνο της Γραμματείας του Βόρειου Πεδίου 2463505959, απογευματινές και βραδινές ώρες, και στο τηλέφωνο 6986617999. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την δράση μας στην σελίδα του facebook ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ.

Το θέατρο σας περιμένει! Δεν απαιτείται ούτε ιδιαίτερο ταλέντο, ούτε γνώσεις, ούτε δεξιότητες. Το θέατρο είναι για όλους!!! Τι θέλει; Ελαφρύ ρουχισμό, χαμόγελα, διάθεση για επικοινωνία και συνεργασία, και δυο ώρες την εβδομάδα για να γίνει η ζωή σας πιο όμορφη!!! Κι όλα αυτά με σταθερές και κυρίως, απολύτως λογικές τιμές!!!

Ρωτήστε αυτούς που έρχονται!!! Κι ελάτε κι εσείς στο θέατρο! Ελάτε στην μαγεία που προσφέρει! Ελάτε στο ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ!!!

 

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης

Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης

Κων/νος Μπαμπίλας