Υπογραφή σύμβασης συντήρησης δικτύου θέρμανσης Γυμνασίου- Λυκείου Νεάπολης

20 Σεπτεμβρίου 2021
13:00

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Ζευκλή Χρήστο και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας «Ζανδές Θ. & ΣΙΑ Ε.Ε.» κ. Ζανδέ Θωμά, σύμβαση με αντικείμενο την αντικατάσταση του δικτύου κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου του Γυμνασίου- Λυκείου Νεάπολης του Δήμου Βοΐου.
Συγκεκριμένα στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:
-Αποξήλωση του υφιστάμενου δικτύου σωληνώσεων και των υφιστάμενων θερμαντικών σωμάτων.
-Εγκατάσταση και σύνδεση νέου δικτύου σωληνώσεων.
-Εγκατάσταση και σύνδεση νέων θερμαντικών σωμάτων.
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στις 175.450,00 ευρώ και η χρηματοδότησή της θα πραγματοποιηθεί από το Π.Δ.Ε. ΣΑΕ: 2014ΕΠ54100003 “ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – Α.Π.Χ. – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΥ Α΄ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β΄ΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο για την άμεση παρέμβασή του, ώστε να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση εγκαίρως.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.