Ο λαός ” ξεχαρβαλώθηκε” από όλα τα δεινά που ενέσκυψαν στην φτωχή Ελλάδα μας: -οικονομική κρίση, ξέσκισμα μνημονίων,  αγανακτισμένοι στις πλατείες, αμφισβητήσεις, εξοβελισμός πολιτικών, δίκες στις πλατείες,  γεννήσεις νέων κομμάτων κι αρχηγοί με σημαία κάθαρσης, σκάνδαλα και προσαρτήσεις πολιτικών, δημιουργία παρακομμάτων κι αφανισμός των πρωτεργατών τους. ( κάνε κι εσύ ένα κόμμα, μπορείς ).
   Ακολούθησαν μέχρι σήμερα κι άλλα δεινά:   -πανδημία covid 19, Lockdawn, μάσκα, εμβόλιο, αρνητές, υποχρεωτικός εμβολιασμός, θάνατοι,  διαμαρτυρίες, πορείες κατά της μάσκας και του εμβολίου, αλλά και απλόχερη προσφορά και θυσίες.
Κι εμείς για να σωθεί το γένος των ανθρώπων,  γινόμαστε  όλοι ειδικοί. Πανεπιστήμονες.
   Κανείς μας  όμως δεν λέει την αλήθεια ή να αποδεχτούμε την επιστήμη.
  Αυτή την αλήθεια που την ” κόβει ” στην μέση κι η ίδια η Εκκλησία μας, από τη μια μεριά ως αρχηγός η Επίσημη Εκκλησία μας κι από την άλλη οι ” Ζηλωτές “, οι αρνητές της επιστήμης.
Ευτυχώς είχαμε και το Ε Σ Υ.. Τουλάχιστον ας πούμε και μια καλή κουβέντα για τους Ιδρυτές του : ΠΑΣΟΚ, Γεννηματάς, Αυγερινός. Η Κοινωνία, ο Λαός,  αποσβολωμένος, τα έχει χαμένα. Δεν γνωρίζει που την ”  κεφαλήν κλίνε “. Όλα τα αποδέχεται κι όλα τα αρνείται. Τα έχει ” χαμένα ”  από τους πολλούς σωτήρες των πλατειών, που κυνηγούσαν ανέμους και θύελλες, αλλά κι από τους ” ζηλωτές ” του σήμερα, που με τους πειραματισμούς τους, οδηγείται η Χώρα μας σε οικονομικούς ατραπούς, αβεβαιότητας κι αφανισμού των μικρών, η δε Κοινωνία σε χαρακώματα αντιπαλότητας και φτωχοποίησης.
Κυρίως  όμως τα ‘χει κι από τα λογής- λογής κοινωνικά δίκτυα, media  μέσω internet, που μέσα στην άβυσσο της παραπληροφόρησης, αναμένει μια ελπίδα, ένα φως, μια προοπτική, αλλά αντίθετα ζει την πραγματικότητα της προσομοίωσης. Βλέπεις να κουνιέται φύλλο..;
Ο Λαός, η Κοινωνία περιμένει και πρέπει να ακούσει έναν μεστό πολιτικά λόγο , με προοπτική, …για να ξεφύγει από το τέλμα , ένα λόγο αλλαγής πορείας. Αυτόν τον λόγο, μπορεί να αρθρώσει μόνον η Σοσιαλδημοκρατία, έναντι του Νεοφιλελευθερισμού και της ” Μπερδεμένης Αριστεράς ” , με επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο. Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα, από τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης.
   Δέκα και πλέον χρόνια, στη χώρα μας το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, λοιδορήθηκε, κατατρέχτηκε, κατάπεσε στα μάτια του λαού, σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου.
   Μπροστά στο αδιέξοδο όμως της χώρας μας, που έφεραν οι μνηστήρες της κάθαρσης και της νεοφιλελεύθερης προόδου, ο λαός στέκεται με παρρησία μπρος στο ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του.
Όλα, παίζονται σήμερα, κάπως αλλιώς.
Ναι, ήρθε η ώρα, για την πορεία προς τον ΛΑΌ…!
Η περίοδος ” χάριτος ” παρήλθε.
Τα στελέχη μας με λόγο συνετό και προοπτική, να πούμε ποιο Κόμμα Αλλαγής μεγαλούργησε την Ελλάδα και ποιο κόμμα έχει τη δυνατότητα επανακίνησης της μελλοντικής πορείας της χώρας μας.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ιερή υποχρέωση, να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.
Ναι, ήρθε η ώρα της Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας.
    Δεν περισσεύει, αλλά ούτε και να λείψει κανείς από την πορεία προς τον Λαό.
Η ιστορική αλήθεια είναι μαζί μας.
Το μαρτυρούν τα ίδια τα έργα κι ας κάποιοι, επίτηδες, θέλουν να μειώσουν αυτή την αλήθεια, γιατί θέλουν να λεηλατήσουν τον χώρο μας, από αριστερά κι από δεξιά, μια και μας βλέπουν ως λάφυρο.
Να μας κλέψουν χρώματα, ιστορία και συνθήματα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού.
Χέρι χέρι Μαζί
Όλοι Μαζί Μπορούμε.
Στέφανος Βαβλιάρας