Ήρθε το www.e-servia.gr. Η νέα διαδικτυαλή πύλη για τα Σέρβια. Το μήνυμα του δημιουργού Δημήτρη Μπρουσιόβα:
“Φίλες , φίλοι θα ήθελα να σας παρουσιάσω το www.e-servia.gr , μια ιστοσελίδα που κατασκεύασα με πληροφορίες σχετικά με το Δήμο Σερβίων. Πράγματα που πίστευα πως έλειπαν ή που ήταν διασκορπισμένα σε πολλά σημεία στο διαδύκτιο και προσπάθησα να τα συγκεντρώσω σε μια τοποθεσία.
-Είναι ένα ερασιτεχνικό εγχείρημα στο μέτρο που το επιτρέπουν οι γνώσεις και οι ικανότητές μου.
-Το περιεχόμενο του δεν είναι ολοκληρωμένο , υπάρχει αρκετό υλικό που θα προστεθεί το επόμενο διάστημα και θα ανανεώνεται συνεχώς.
-Στη διαδικασία της δημιουργίας της έμαθα πολλά πράγματα για την περιοχή που ζω και εντυπωσιάστηκα από το γεγονός αυτό. Εύχομαι να σας προσφέρει τον ίδιο ενθουσιασμό και να σας φανεί χρήσιμη.
Υπάρχουν διάφορες ενότητες όπως:
-Η ΑΓΟΡΑ: Στην οποία προσπαθώ να συγκεντρώσω όλες τις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα του Δήμου Σερβίων, ανά κατηγορία , ώστε να μπορεί να μάθει κάποιος αν υπάρχει αυτό που ψάχνει στην τοπική αγορά και να έχει εύκολα και γρήγορα μια εικόνα της. Η καταχώρηση
για τις επιχειρήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ.
-Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: Σε αυτήν την σελίδα θα δημοσιεύονται επώνυμες απόψεις , προτάσεις , ιδέες , παρατηρήσεις , παράπονα και γενικά οτιδήποτε θέλετε να αναφέρετε , το οποίο έχει σχέση με το Δήμο Σερβίων.
-ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ: Δείτε σε ένα σημείο τους καταλόγους των επιχειρήσεων εστίασης με υπηρεσία ντελίβερι.
-ΤΟΠΙΚΑ: Οι τοπικοί σύλλογοι της περιοχής , έθιμα , παραδόσεις , ιστορία , εκδηλώσεις του Δήμου Σερβίων.
-ΑΓΓΕΛΙΕΣ : Εδώ θα μπορείτε να προβάλλετε τοπικά αυτό που θέλετε να πουλήσετε ή να ψάξετε αυτό που θέλετε να αγοράσετε.Η καταχώρηση των αγγελιών είναι ΔΩΡΕΑΝ.
-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Τα αξιοθέατα της περιοχής μας , σημεία ενδιαφέροντος , προτάσεις για δραστηριότητες και πολλά άλλα που θα προστεθούν στην πορεία.
– ΧΡΗΣΙΜΑ: Τηλέφωνα , Δρομολόγια , Εφημερεύοντα Φαρμακεία και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
– ΔΗΜΟΣ : Οι Δημοτικές ενότητες και οι τοπικές κοινότητες του Δήμου Σερβίων .
Υ
πάρχουν αρκετές ιδέες που θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.
*
Πολύ από το υλικό που προβάλλεται, κείμενα , φωτογραφίες δεν είναι δικό μου και προσπάθησα σε κάθε τέτοια περίπτωση να αναφέρω τις πηγές από όπου το άντλησα. Σε περίπτωση που το έχω παραλλείψει , ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από τον δημιουργό του και είμαι στη διάθεσή του να το διορθώσω. Είναι δημόσιες πληροφορίες τις οποίες άντλησα από ήδη δημοσιευμένες ιστοσελίδες. Ομοίως αν υλικό ή πληροφορίες αφορούν κάποιον προσωπικά ή την επιχείρησή του και το επιθυμεί μπορεί να αφαιρεθεί.
*Θέλω να ευχαριστήσω για το υλικό που μου παρείχαν
-τον ΜΟΣ Σερβίων ¨Τα Κάστρα” και ιδιαίτερα την πρόεδρο του ΔΣ κυρία Χρυσάνθη Καραγιαννίδου.
-το Δήμο Σερβίων , όλες τις δημοτικές αρχές για το υλικό που δημιούργησαν , τον Δήμαρχο Σερβίων κύριο Χρήστο Ελευθερίου και τη γραμματέα του κα Έλσα Γιαζιτζόγλου.
-Τον κύριο Ζυγούρη φύλακα του Λαογραφικού Μουσείου Σερβίων.
– Οποιονδήποτε ιδιώτη , φορέα , μέσο ενημέρωσης , σύλλογο , απ’ όπου άντλησα πληροφορίες.
Η επικοινωνία θα πραγματοποιείται στο email : [email protected] και στη σελίδα στο Facebook E-servia https://www.facebook.com/E-servia-176567547806602/?ref=pages_you_manage , στην οποία θα σας παρακαλούσα να κάνετε like.