Γνωρίσαμε τον  Αλέξανδρο Χάτσιο μέσα από επτά σκίτσα του. Φτάσαμε στα όρια της ανασύνθεσης με τον Βασίλη Μουμουλίδη. Συναντήσαμε τον Μιχάλη Πιτένη επί σκηνής. Βάλαμε τους μυστικούς πράκτορες της Σεβαστής Κωνσταντινίδου σε δράση. Είπαμε αντίο στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και θυμηθήκαμε τον στενό του φίλο και συνεργάτη Κοζανίτη Γιάννη Διδίλη.

Μπήκαμε στην καθημερινότητα ενός κοριτσιού δεκατριών ετών που ζει μετέωρο μεταξύ των φυσιολογικών και εκείνων που διαφέρουν. Βρήκαμε την σχέση που συνδέει το παιδί με το θέατρο. Βρεθήκαμε μπροστά σε μια νέα σχολική χρονιά με νέες προκλήσεις. Απασχοληθήκαμε δημιουργικά αφού η Morfosi  δεν σταματά ποτέ. Ασχοληθήκαμε με νέες δραστηριότητες, επαναφέραμε το δέρμα μας, μετρήσαμε αντίστροφα.

Ανακαλύψαμε τον δρόμο της Μακεδονικής δύναμης παρέα με τον Χρήστο Αλμασίδη και τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου. Κάναμε μια βόλτα στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Μακεδονίας. Περάσαμε μια δύσκολη σχολική χρονιά και ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη. Ασφαλίσαμε την καλή όραση των παιδιών μας. Αρπάξαμε την ευκαιρία και αλλάξαμε τον τρόπο αντίληψης της ζωής μας σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Ακούσαμε τον νέο δίσκο του Σωτήρη Κουτσουνάνου! Από την Ύβρη και Νέμεση περάσαμε στο Ιντερμέδιο. Κατανοήσαμε τον τρόπο με τον οποίο οι διαφορετικές κοινωνικοοικονομικές ανισότητες επιδρούν σε αυτόν τον ιό της ανισότητας. Καλωσορίσαμε το φθινόπωρο στα αγαπημένα μας στέκια. Μάθαμε ορθογραφία παίζοντας, γνωρίσαμε τον Ξενοφών, μιλήσαμε με το παιδί, ξαπλώσαμε στα λευκά βράχια του Σαρακήνικου. Γνωρίσαμε την τέχνη του δρόμου στο Αφγανιστάν μέσα από την Shamsia Hassani. Είδαμε το χαμόγελο του Τζαίημς Τζόυς. Κρατήσαμε ένα άδειο πακέτο τσιγάρων και μαγειρέψαμε το φαγητό του τρύγου!