Θέλοντας να επαναλειτουργήσουμε όλες τις δραστηριότητες του Μ.Ο.Σ. τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας από την Πανδημία παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να το δηλώσουν είτε επισκεπτόμενοι το γραφείο του ΜΟΣ –εργάσιμες ημέρες από 10.00π.μ. έως 1.00 μ.μ.- ή τηλεφωνώντας στο 2464022555 ή στο 6979213106. Εάν υπάρχει συμμετοχή θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα, ήτοι χορωδία, χορευτικό, μουσική μπάντα, βυζαντινή μουσική, ζωγραφική, αγιογραφία, ντεκουπάζ, σκάκι και ό,τι άλλο ενδεχομένως παρουσιαστεί ενδιαφέρον. Οι δραστηριότητες αφορούν σε όλες τις ηλικίες από τα Νήπια έως τους Ενήλικες.

Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα μέτρα. Οι ενήλικες θα πρέπει να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (εφ’ όσον έχουν νοσήσει), ή να κάνουν το rapid test δύο φορές την εβδομάδα (με δαπάνη δική τους) και για τα παιδιά ισχύει το test του σχολείου (δύο φορές την εβδομάδα self test).

Παρακαλούμε οπωσδήποτε οι ενδιαφερόμενοι να το δηλώσουν έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος, Παρασκευή ή Σάββατο (1 ή 2 Οκτωβρίου) για να ρυθμίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες.

Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.