Aνακοίνωση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων “Τα Κάστρα” για την επαναλειτουργία όλων των τμημάτων του

26 Σεπτεμβρίου 2021
21:54
Κανένα σχόλιο

Θέλοντας να επαναλειτουργήσουμε όλες τις δραστηριότητες του Μ.Ο.Σ. τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας από την Πανδημία παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται και θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να το δηλώσουν είτε επισκεπτόμενοι το γραφείο του ΜΟΣ –εργάσιμες ημέρες από 10.00π.μ. έως 1.00 μ.μ.- ή τηλεφωνώντας στο 2464022555 ή στο 6979213106. Εάν υπάρχει συμμετοχή θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα, ήτοι χορωδία, χορευτικό, μουσική μπάντα, βυζαντινή μουσική, ζωγραφική, αγιογραφία, ντεκουπάζ, σκάκι και ό,τι άλλο ενδεχομένως παρουσιαστεί ενδιαφέρον. Οι δραστηριότητες αφορούν σε όλες τις ηλικίες από τα Νήπια έως τους Ενήλικες.

Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα μέτρα. Οι ενήλικες θα πρέπει να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (εφ’ όσον έχουν νοσήσει), ή να κάνουν το rapid test δύο φορές την εβδομάδα (με δαπάνη δική τους) και για τα παιδιά ισχύει το test του σχολείου (δύο φορές την εβδομάδα self test).

Παρακαλούμε οπωσδήποτε οι ενδιαφερόμενοι να το δηλώσουν έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος, Παρασκευή ή Σάββατο (1 ή 2 Οκτωβρίου) για να ρυθμίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες.

Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.