Ξεσπούν ο αδελφός και η αδελφική φίλη της 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Κοζάνη: Της έδινε σφαλιάρες και χαστούκια για να συνέλθει από τη λιποθυμία

27 Σεπτεμβρίου 2021
15:12
Κανένα σχόλιο

Aποστολή στην Κοζάνη έκανε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ένα έγκλημα σοκ που αρχικά σκηνοθετήθηκε να φανεί ως ατύχημα. Θύμα η 31χρονη Χρυσούλα. 11 χρόνια μετά ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη σύζυγός της ζητά να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αδελφού της γυναίκας και της συζύγου του που ήταν και η καλύτερη φίλη του θύματος, έγινε στη Ζήνα Κουτσελίνη.

“Τον γνώρισε όταν ήταν 18 χρόνων. Ήταν πολύ μικρό κορίτσι και τον ερωτεύτηκε. Αυτός είχε δείξει από την αρχή τον χαρακτήρα του. Παντρεύτηκαν το 2000, γιατί ήταν έγκυος. Εκείνος την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά και της στερούσε το ίδιο της το παιδί” εξομολογείται η παιδική φίλη της Χρυσούλας, ενώ ο αδελφός της άτυχης γυναίκας αποκαλύπτει:

“Το παρουσίασε όλο σαν ατύχημα, ενώ τη βρήκε σε μια λίμνη αίματος. Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν στο σπίτι, ότι άνοιξε την πόρτα και την βρήκε πεσμένη από τη σκάλα. Κοιτούσε να μας παραπλανήσει όλους περί ατυχήματος. Ήταν ψυχρός και εκδικητικός. Της έδινε σφαλιάρες και χαστούκια για να συνέλθει από τη λιποθυμία. Έχουν περάσει 11 χρόνια και έως σήμερα δεν έχει πει ένα συγγνώμη, πρώτα στο παιδί του και μετά σε εμάς.

Ο ίδιος έπιανα τα αίματα από την αδερφή μου και καθάρισα. Κακώς το έκανα. Έπρεπε να πάει η αστυνομία. Είχα πάθει σοκ. Τα έβλεπα στον ύπνο μου για 11 χρόνια”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή zinapost.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.