Δημήτρη, απ’ ότι φαίνεται τα ερωτήματα που σου έθεσα, ταρακούνησαν τον «αφανή και αθόρυβο» ρόλο που συνειδητά έχεις επιλέξει να παίξεις κατά την ενασχόληση σου με τα κοινά. Και αν αυτό εσύ το θεωρείς επιτυχία, εγώ προτιμώ να εκφράζω την γνώμη μου, παρουσιάζοντας στοιχεία και όχι υποκρύπτοντας τα.. Και έτσι θα συνεχίσω… Επανέρχομαι λοιπόν και σε ρωτάω για ακόμη μια φορά..
Αλήθεια, σε ποιους απηύθυνε ευχαριστήρια επιστολή η κατασκευάστρια εταιρεία του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Σερβίων;;; Απ΄ ότι φαίνεται αρέσκεσαι στο να απολαμβάνεις επαίνους, αλλά στην αποδοχή κριτικής υστερείς..
Από πότε η απουσία σου από την πρώτη ψηφοφορία για την εκμίσθωση του Τούρκικου Σχολείου θεωρείται ένδειξη ενδιαφέροντος;; Όσο δε για τις προτάσεις της παράταξης σου… από προτάσεις, χορτάσαμε!!
Ειλικρινά, θεωρείς ότι απαιτείται πρόσκληση για να επισκεφτείς το γραφείο του Δημάρχου ; Μάλλον έχεις συνδυάσει ως αναγκαίες τις επισκέψεις σου στο γραφείο του Δημάρχου μόνο για παλιές μελέτες της εταιρίας που δουλεύεις.
Ποια ακριβώς ήταν η συνεισφορά σου ως μέλος του δυναμικού της ΑΝΚΟ στις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για την τηλεθέρμανση στην περιοχή μας;; Δυστυχώς τα έγγραφα μιλούν από μόνα τους.Ένα χρόνο κάνατε να απαντήσετε στο αγωνιώδες ερώτημα της δημοτικής αρχής για τον τρόπο θέρμανσης της περιοχής μας και οι απαντήσεις σας ήταν ανάλογες με αυτές της Πυθίας. Για τον δρόμο μπροστά στο σπίτι σου και τις ατέλειες του θα έλεγα ότι είπε και η Αντζελα: Oυδείς άσφαλτος!! Θα ήθελα όμως να μάθω από σένα γιατί ενώ ο
κ.Κωνσταντόπουλος το 2012 είχε φτάσει ένα βήμα πριν την ασφαλτόστρωση του “άβατου” τελικά η άσφαλτος δεν έπεσε και το χώμα παρέμεινε για μία ακόμη δεκαετία.
Μεγάλη η συνεισφορά σου και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων… Γιατί άραγε ξεθώριασε;; Πώς γίνεται να υπεκφεύγεις παραπέμποντας με στις εκάστοτε Διοικήσεις του Ωδείου, στις οποίες ήσουν μέλος αλλά και Πρόεδρος εσύ ο ίδιος;;
Η επιλογή σου να τερματίσεις την «αντιπαράθεση μας» δίχως ουσιώδεις απαντήσεις αλλά με υπεκφυγές, μαρτυρά πολλά. Eυτυχώς κατάλαβες και άλλαξες το ύφος σου σε σχέση με τις αναρτήσεις σου στο fb…