Δασταμάνης και Πάτσης στον Γεραπετρίτη για το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας – Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Γρεβενών από τον Υπουργό Επικρατείας

29 Σεπτεμβρίου 2021
15:02

 

  

Συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γιώργο Γεραπετρίτη είχε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ.Ανδρέα Πάτση και του Δημάρχου Δεσκάτης κ.Δημήτρη Κορδίλα, ο κ.Δασταμάνης ζήτησε από τον κ.Γεραπετρίτη την ουσιαστική στήριξη της Κυβέρνησης αναφορικά με τις αναγκαίες παρεμβάσεις αναβάθμισης των υποδομών που απαιτούνται να γίνουν στη Βασιλίτσα καθώς αποτελεί την κορωνίδα του ορεινού τουρισμού του Δήμου και σημαντικό πόλο οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε επίσης το έμπρακτο ενδιαφέρον που συνεχώς δείχνει η Δημοτική Αρχή για το Χιονοδρομικό, ενημερώνοντας τον Υπουργό Επικρατείας για το έργο αποκατάστασης, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Σμίξη-Βασιλίτσα, προϋπολογισμού 1.065.000 ευρώ, το οποίο υλοποίησε ο Δήμος Γρεβενών μέσα στο καλοκαίρι και πλέον έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία, βελτιώνοντας κατά πολύ την πρόσβαση σε δημότες και επισκέπτες, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Ένα σχόλιο

  • pote eginan oi dromoi k ta parka “anaptyxh”? o nomos pethainei k kaneis den mporei na kanei otidhpote. toulaxiston osoi neoi na feygoume mpas k kanoume tipota ousiastikotero me th zwh mas apo to na anaxomaste empegmous k metrious politikous

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.