kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: Για να μην χαθεί το Δέλτα – H συμβολική ανάρτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

30 Σεπτεμβρίου 2021
00:20

 

H συμβολική ανάρτηση του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη.

 

12 σχόλια

    • Γιατί οι κύριοι συνδικαλιστές δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους; αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την πορεία της ΔΕΗ. Όταν όλα τα χρόνια δεν θέλεις να βρεις λύση και αντιτίθενται όλοι σε κάθε πρόταση εξυγίανσης αυτά είναι τα αποτελέσματα.

  • Η καρέκλες είναι καλά καρφωμένες δεν έχει τέτοιοι θέμα. Εσένα πιο είναι το πρόβλημα σου 06:43 ΔΕΗ θα είναι και θα υπάρχει όπως και συνδικάτο αλλά γίνατε όλοι ανθρωποφάγοι.

    • Όχι φίλε μου, δεν πρέπει να ζητάτε την συμπόνια του κόσμου τώρα, όταν όλα τα χρόνια η ΔΕΗ αποτελούσε φέουδο των λίγων και εκλεκτών. Εσείς τόσα χρόνια ήσασταν ανθρωποφάγοι όταν δεν αφήνατε τη ΔΕΗ ελεύθερη να δουλέψει ο καθένας. Κοιτάξτε και την υπόλοιπη κοινωνία;

    • Για ποιο ¨Δ´ μιλάει ο κύριος που τις εποχές των μνημονίων και με τον φόβο του να εφαρμοστεί το ¨εννιαιο μισθολογιο¨ και στην ΔΕΗ έβγαινε σε τοπικά κανάλια και δήλωνε ότι εμείς δεν είμαστε δημόσιο αλλά ιδιωτική εταιρεία εισηγμένη και στο χρηματιστήριο……….. Με την υπεροψία σας όλα τα χρόνια απέναντι στον απλό κοσμάκη μας έχετε όλους απέναντι σας…………

  • Οταν ψηφιζοταν το 2010 το ενιαιο μισθολογιο στο δημοσιο οι δεητζηδες ελεγαν οτι πρεπει να εξαιρεθουν διοτι ειναι εισηγμενη στο χρηματηστηριο αρα ειναι μια ιδωτικη επιχειρηση!!! Και τωρα μιλουν για ιδιωτικοποιηση της δεη,η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια!! Μονα ζυγα δικα τους!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.