Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών με Υπουργό Πολιτισμού στην Αθήνα – Πρόταση Δασταμάνη σε Μενδώνη για δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου στον “Μύλο Μπούσιου”

30 Σεπτεμβρίου 2021
12:27

 

Την τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για ριζική ανάπλαση και ουσιαστική ανάδειξη των κτιριακών εγκαταστάσεων του “Μύλου Μπούσιου”, με στόχο την ορθή τους αξιοποίηση ως Αρχαιολογικού Μουσείου, παρουσίασε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη.

Η πρόταση υποβλήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ.Ανδρέα Πάτση, του Δημάρχου Δεσκάτης κ.Δημήτρη Κορδίλα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών κ.Χρήστου Τριγώνη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης κ.Ζήση Κόγιου.

Ο κ.Δασταμάνης αφού εξήγησε στην Υπουργό Πολιτισμού την ανάγκη υλοποίησης του συγκεκριμένου αναπτυξιακού έργου, το οποίο θα φιλοξενήσει πολύτιμα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής των Γρεβενών, αναφέρθηκε εν συνεχεία στις σημαντικές ανασκαφές που είναι σε εξέλιξη από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Γρεβενών στην Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος συνδράμει και υποβοηθά τη σπουδαία αυτή ερευνητική προσπάθεια από την πρώτη στιγμή, αναδεικνύοντας το απεριόριστο και ανεκτίμητο πολιτιστικό απόθεμα του τόπου μας.

Ένα σχόλιο

  • Μιας και φροντίζεται για μας …χωρίς εμάς μήπως γνωρίζεται κάτι για κάποια προγράμματα που θα ενεργοποιηθούν στην Περιφέρεια μας για πάνω από 10.000 ανέργους γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται ο νομός για τον οποίο φωτογραφίζεστε;
    Λέω αν πήρε κάτι το αυτή σας!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.